Güncellemeler
1 yıl
Ve biz görücü usulü olarak bir araya geldik insan bu durumda daha çok çeki düzen vermesi gerekmiyor mu
Cevap
3Cevap
Böyle sacmalıkmı olur saçmasapan erkeklerle muhatap oluyosunuz cidden
senin rahatsız olduğunu bile bile çıkarmıyorsa sende konuşmayı kes dünyada insan mı yok
İnandırıcı değil bu konuştuğun kişi.
Maalesef öyle sanırım
Bence hiç guvenmemelisin seni gerçekten seven biri anında siler onları ve aynısını sen yapsan yani bir sürü erkekle takipleşsen o sana neler derdi bi düşün
Haklısın
Tercihe zorlama bence şu anda. İkincisi sen değil kendisi karar versin
Yani engellemek için neyi bekliyorsun
bas engeli evlenene kadar elinde secenek tutuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, valla bu konu sosyal medyada bence çoğu kişinin kafasını kurcalayan bir şey. Sonuçta Instagram gibi platformlarda kimleri takip ettiği bazen insanın kafasında soru işaretleri bırakabiliyor. Ben olsam net ve açık bir şekilde hislerimi paylaşıp dürüst bir konuşma yapardım çünkü ilişkide kendini rahatsız ya da huzursuz hissetmek normal değil. Eğer seni gereksiz kıskançlıkla suçlayıp konuyu hafife alıyorsa, bence burada asıl mesele iletişimsizlik. İlişkiler güven ve saygı üstüne kurulu olmalı. Kendi sınırlarını belirlemekten çekinme çünkü her şeyden önce senin hislerin önemli! Üzülme ve kendini suçlama, bazen sosyal medya meselelerini yok saymak ileride daha fazla sorun çıkarabiliyor, tecrübe konuşuyor 😅