Bir numara beni arıyor açıyorum hiç konuşmuyor ve defalarca aradı çok korkuyorum amaç ne?

Ne yapacağım ya bir market siparişim var acaba o mu diye açıyorum hiçbir şey demiyor 850'li Bir numara. En az 5 kez aradı ve hepsinde de açtım hiçbirinde bir şey demiyor hatta bir tanesinde osurdum.

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar beni ısrarla aramaya devam edince o an kafama dank etti acaba kurye gelmiş olabilir mi diye. Aslında geliş saatine göre yaklaşık yarım saat sonra falan gelmesi gerekiyordu ama yine de gidip bir bakayım dedim Bir de ne göreyim gerçekten kuryeymiş siz mi aradınız dedi Evet 20 kez falan aradım dedi. Ben de "e ağzına şey yaptım Niye açtığımda konuşmuyorsun o kadar alo kimsiniz falan dedim bir cevap alamadım" demedim Tabii ki okumuş kızım sonuçta kibar bir şekilde söyledim adam da ama 850
Güncellemeler
1 yıl
Ama 850'li bir numaraysa biziz başkası olamaz dedi Ben de yok başkası olabilir dedim neyse iyi günler deyip poşeti aldım tabii hemen bir yıldız verdim değerlendirme kısmından. Bu arada şükürler olsun ki osuruğum sessizdi yoksa rezil olurdum. Kurye ya yeni ya da zeka sorunları var kesinlikle
Bir numara beni arıyor açıyorum hiç konuşmuyor ve defalarca aradı çok korkuyorum amaç ne?