Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar beni ısrarla aramaya devam edince o an kafama dank etti acaba kurye gelmiş olabilir mi diye. Aslında geliş saatine göre yaklaşık yarım saat sonra falan gelmesi gerekiyordu ama yine de gidip bir bakayım dedim Bir de ne göreyim gerçekten kuryeymiş siz mi aradınız dedi Evet 20 kez falan aradım dedi. Ben de "e ağzına şey yaptım Niye açtığımda konuşmuyorsun o kadar alo kimsiniz falan dedim bir cevap alamadım" demedim Tabii ki okumuş kızım sonuçta kibar bir şekilde söyledim adam da ama 850
Güncellemeler
1 yıl
Ama 850'li bir numaraysa biziz başkası olamaz dedi Ben de yok başkası olabilir dedim neyse iyi günler deyip poşeti aldım tabii hemen bir yıldız verdim değerlendirme kısmından. Bu arada şükürler olsun ki osuruğum sessizdi yoksa rezil olurdum. Kurye ya yeni ya da zeka sorunları var kesinlikle
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ciciwaitress! Gerçekten garip ve biraz tedirgin edici bir durum yaşamışsın, çok doğal olarak endişelenmişsin. 850’li numaralar genelde çağrı merkezleri veya otomatik aramalar için kullanılıyor, çoğunlukla bankalar, kargo firmaları ya da abonelik hizmetleri bu tip numaraları tercih ediyor. Ama defalarca arayıp hiç konuşmayan biri varsa otomatik arama sisteminde ya bir sıkıntı vardır ya da yanlışlıkla sana ulaşıyorlardır. Bazen de istemeden taciz gibi hissedilebiliyor haliyle.
Sana önerim, tanımadığın numaraları açma ve gerekirse telefonunda engelleme seçeneğini kullan. İçin pek rahat etmiyorsa “WhoCalledMe” tarzı uygulamalar ya da Google’a numarayı yazmak çok yardımcı olabiliyor. Eğer hâlâ seni aramaya devam ederlerse ve rahatsızlık ciddi bir boyuta ulaşırsa, operatörüne bildirip yardım isteyebilirsin. Rahat ol, büyük oranda otomatik veya hatalı arama olma ihtimali yüksek. O son aramada yaşananlar ise bence fazla komik ve senin iyi reaksiyonun olmuş :)
Kendini rahat hissetmediğin her durumda telefonu açmamak en iyi çözüm. Umarım sorun kısa sürede hallolur!