https://youtu.be/E3DKF2rP3q4?si=XuCeDWLGttV4CPF6
Sosyal medya aşkları beni tatmin etmiyor, gerçekçi gelmiyor. Sizce de öyle mi?
https://youtu.be/E3DKF2rP3q4?si=XuCeDWLGttV4CPF6
Cevap
13Cevap
Hepsi yalan dolan boşluk doldurmadan ibaret gadası
“Her aşk fani” yüzlerce yıl önce bu söz söylenmiş ise sosyal medya/ sanal aşk nasıl tatmin edebilir ki bugün insanı!
Allah’ı seven kalbe Allah kullarını da sevdirir. Vedud ismini araştırmanı Çok isterim. Helal yoldan yaşanan aşk doyumsuz olur
🌿✨
Haklısın bişey demiyorum bunun üstüne ama eşe duyulan sevgi Allah’ın nimetidir peygamberimiz sav. ve hz Aişenin aşkı misal mesela
Ahir zamanın fitnesi haramı Çok insan istiyor ve eksikliğini çekiyor en azından ben kendim için söylüyorum
Sana daha güzelini versin
Sosyal medyada aşk olmaz konuş kafa dagit rahatla
Sosyal medyadan reele tasinip reelde en az 2 haftada bir buluşma olmayacaksa o bir iliski değildir
Sanal ya da real bişey fark etmez 2 taraftada seven sonuçta insan
gerçekçi gelmiyor değil, gerçekçi değil zaten, gerçekçi gören insanda da sorun vardır.
Yüksek Uyumlu birine sosyal medyada denk gelmek de zor be :)
Gerçekten sevsen seviliyor da işte kıymet bilmiyorlar
Y7z yuze gelin cok zor degil
Reelde başlayan ilişkiler gibi olmuyor
Yuz yuze geldikten sonra sına bazi endişelerini
Tabiki tanıdığın bildigin çevremden ya da yasadigin standattan kişilerle tanışmak avantajdır
Genel olarak komple gerçekçi değil bencede
Buna katılıyorum. Bana da gerçekçi gelmiyor. Yapay geliyor
Hepsinin derdi s eks kadın sanalda yapınca tatlım derler bizim erkekler böyle okumuşu da aynı
Sanalika oynuyormuşum gibi hiçbir anlamı yokmuş gibi geliyor
Pakize buluş o zaman
Kimse tatmin edemedi mş cidden
Sosyal medyada aşk mı oluyor?
Sence aşk nasıl olmalı nerde başlamalı
Evet o ne öyle hayali sevgili
Kafalar uyuşursa sohbeti mujabbeti sararsa sosyal medyadan reele taşınmazmi arkadaşlık?
Reele taşındıktan sonra olabilir ama reele taşımadan sanal üzerinden sevgililik saçma
Yani hoşlantı olabilir sohbet arkadaşi denilebilir ama ciddi sevgili saçma gibi 😉 benim görüşüm reele taşınacak arkadaş bulmak
Evet reel gibi olamıyor
e tabi ki de yani
Çok haklısın
bencede
E tabiki öyle
Evet katılıyorum 💯
Yaşandı be. Sevdim
Evet öyle
Reel şart
Beni tanimadin çünkü x 😅😂
Bnce de öyle
Öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah selam, bu konuyu ben de çok düşünüyorum! Sosyal medyada başlayan aşkların pek çoğu bana da fazla filtreli ve sahte geliyor, çünkü herkes en iyi halini yansıtıyor. Gerçek hayatta o elektriği, ses tonunu, mimikleri almak bambaşka bir şey bence. Tabii bazen sosyal medya sayesinde de güzel ilişkiler doğabiliyor, ama çoğu zaman bana fazlasıyla yapay ve yüzeysel geliyor. Kendi adıma, biriyle göz göze gelip sohbet etmek, birlikte vakit geçirmek bana daha gerçek geliyor dostum! Sen nasıl hissediyorsun bu konuda?