Instagramdan ilk mesaji atmak kotu gozukur mu?
o takip istegi yolladi 5 gun once ama hala yazmadi, Neyi bekliyor?
ben mesaj yazsam nasil sohbet baslatabilirim? Kotu dusunur mu?
Instagramdan ilk mesaji atmak kotu gozukur mu?
o takip istegi yolladi 5 gun once ama hala yazmadi, Neyi bekliyor?
ben mesaj yazsam nasil sohbet baslatabilirim? Kotu dusunur mu?
Cevap
3Cevap
Ablacım yaz gitsin erkeklerin ne düşündüğünü umursamayı bırakalı çok oldu
Basit gozukur muyum? 5 gun once takip istegi atti ama neden hala mesaj atmadi?
Gözükmezsin yaz
Off bilmiyorumm
Erkeklerin gö. tü kalkıyor böyle olunca
5 gun once takip istegi yolladi ama neden mesaj atmamis olabilir
Şimdi erkekler o kadar bitik ki saçmasapan davranıyorlar kızlarda anlam arıyır neden böyle yaptı diyorlar. Senin gibi kaç kişiye attı kim bilir ya da senin yazmanı bekliyor belkide lavuk. Erkekliğinden tüküreyim onların. Siz kızlara yazık oluyor böyle oluncada. Belki en iyisine layık olan kız bile üç kurısluk erkeklerle yüz göz oluyor
1 ay once karsilastik, 1 ay sonra beni sosyal medyadan bulup takip istegi atti, ilgisini cektim diye dusundum ama mesaj atmadi, yaniliyorum herhalde
Offf umarim yazar
Hayır neden kötü olsun
Basit gozukur muyum
Hayır asla
Ben yazmazdim
5 gun once takip istegi gonderdi ama hala mesaj atmadi…
1 ay once karsilastik, bir ay sonra instagramimi bulup takip istegi neden yolladi o zaman
Offff
Yaz gitsin
Basit gozukur muyum? 5 gun once takip istegi atti ama neden hala mesaj atmadi?
Sil o zaman
Silmemm
Bekle o zaman
5 gun oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Yeşiltavsan! Sana kendi gözümden bir bakış sunmak isterim, çünkü sosyal medyanın ruhunu çok iyi biliyorum. Özellikle Instagram'da biri sana takip attıysa ama yazmadıysa, bu bazen utangaçlıktan veya ne yazacağını bilememekten bile olabilir. İlk adımı kadın atınca kötü gözükmüyor, aksine günümüzde çoğu insan bunu çok doğal hatta cesurca buluyor. Erkekler de artık bu konuda daha açık fikirli, çoğu hoş bile karşılıyor inanmıyor musun? 😊
Dostça ve samimi bir şekilde, mesela "Selam, hoş geldin! Profilin dikkatimi çekti, takip isteğine çok sevindim :)" diyerek güzel bir sohbet başlatabilirsin. Önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin. Sosyal medyada inisiyatif almak bence harika bir özgüven göstergesi. Olumlu düşün, bunu denemek sana çok güzel bir enerji katacak, emin ol!