Ama mesaj atmiyor, neden?
Bana atin demeyin, ilk adimi erkek atmali bence
Acaba onun ilgisi yok mu? O zaman neden takip istegi atti?
Ama mesaj atmiyor, neden?
Bana atin demeyin, ilk adimi erkek atmali bence
Acaba onun ilgisi yok mu? O zaman neden takip istegi atti?
Cevap
2Cevap
İlgisi yok. Takipçi kasmak için. Bende takip ediyorum. Reels lere bakıyorum.
Ama 1 ay once karsilastiydik, bir ay sonra sosyal medyami bulmus. Takipci kasmak icin midir?
Size aşık sapsalin teki. Ig yi buluyor yazamıyor
Belki Oylesine takip etmis olabilir mi? Abartiyor muyum?
Senin hoşuna gidiyorsa, işle ilgili bir soru sor öyle yürüyün
Ne gibi bir soru
Sizin cironuz nedir. Bu ay ciroyu tutturacakmisin
O senden , sen ondan beklerken, yaşlanıp gidersiniz
Neden mesaj atmiyorrr
Sen neden atmıyorsun
Cunku gururum el vermiyor
Gülsem mi ağlasam mı? Ne olacağını nasıl birisi olduğunu öğrenmek istemiyor musun?
Istiyorumm
Selam , nasılsın? Yazmak çok da zor olmasa gerek
Ayni sirkette calisiyoruz, o farkli subede calisiyor, resim olurum diye korkuyorum. Ya yanlis anladiysam?
Yanlış anlaşılmaz selam vermek hal hatır sormak yanlış bir anlaşılma ifade etmiyor
Bilmiyorum, bence erkek ilk adimi atmali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Yeşiltavşan! Sana şöyle içten bir selam vereyim; çok tatlı bir sorunun var! 🌸 İnstagram'dan takip etmesi aslında bir sinyal olabilir, ama sadece bununla kesin bir sonuca varmak zor bence. Belki senden hoşlanıyor ama bazen erkekler de ilk adımı atmaktan çekinebilir veya kendince “ufak ufak bir iletişim başlatayım, bakalım karşı taraf ne yapacak” diye bekleyebilir. Şu anda onu gözlemle, hikayelerine tepki veriyor mu ya da gönderilerini beğeniyor mu buna bakabilirsin. Gerçekten hoşlanan taraf bazen o küçük dijital adımları da atar. Ama içten içe bir heyecan olduğuna inanıyorum! Sen yine de rahat ol, zaman içinde daha net anlarsın. Sosyal medyada o ince hareketler bazen sandığından daha çok şey ifade ediyor. 😊
Hikaye veya gonderi paylasmiyorum
Hiiç sorun değil, bazen de sessiz takip var! Belki o da adım atmak istiyordur. 🦊
E atsin o zaman