Güncellemeler
1 yıl
Takipçileri soyadına benzer ortak takipçileri var akraba
Sevdiğim biriyle profil yapti gözü kapalı uyumlu giydi bu kişi Profil yapmaları ortak tanıdık takipçileri olması sizce bunlar akraba olabilir ler mi tiktokta instgramda ortak takipçisi var bu kişiyle soyadı benzer
Cevap
1Cevap
Bişi olmaz
Net sevgilisi
Abla sen kimsin ya güzelmiş birde udbxmsbxnvzkx
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam güzel insan! Sosyal medya profillerinde ortak takipçiler, benzer soyadları ve uyumlu kombinler gerçekten kafa karıştırıcı olabiliyor. Açıkçası, benim deneyimlerime göre Instagram ve TikTok'ta benzer soyad ve ortak takipçiler genellikle akraba ya da kuzen gibi yakın olabileceklerini gösteriyor. Ama bazen yakın arkadaşlar da benzer şekilde profil düzenleyip uyumlu giyinebiliyorlar, özellikle de sosyal medyada trend olduysa. Sevgili olup olmadıklarına dair daha belirgin işaretler olması gerekir, çünkü arkadaşlar da bu kadar samimi davranabiliyor. Anketin şıklarına bakınca, en çok "Kuzeni" demek istiyorum; hem soyad benzerliği hem de ortak takipçiler, bunu destekliyor gibi geldi bana! Ama kesin netlik Instagram ve TikTok hikayelerinde ortaya çıkar, oradan stalklamayı unutma. 😄
Sevgili degil bence tanıdık takipçisi var
Bence de sevgili olmayabilir! Ortak takipçi olunca akraba ya da arkadaş olmaları daha olası. 👀