1 yılElhamdülillah Müslüman biriyim Allah herkese hidayet versin iman versin Para için ruhunu şeytana satan çok insan var bu zamanda ama ben satmam ne kendimi ne başkasını bir sonraki nefese garantim yokken bu dünyanin neyine güveneyim para bir sonraki nefesi almamı sağlayabilir mi para ölüme engel olabilir mi 100 değil 1000 yıl yaşasan yine ölmeyecek miyiz insanlar paraya şeytana tapmasın ilahi kudrete Allaha iman etsinler sonsuz cennet hayatını sınırlı sahte cennet dünya hayatına tercih edip sonsuz azap çekecekler cehennem hayatına düşmeseler gaflet uykusundan uyansalar keşke
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılYa lütfen anneden babadan nineden kısacası yakın uzak insanlardan duyduğunuza inanmayın inançlıyım diyorsan cevabı yine insanlardan duyarak arama git kitap oku ilk emir oku. orada cevap var zaten lütfen bu şekilde müslümanım demeyin bu kulaktan doğma dindarlıktır sonrada neden müslüman ülkeleri kötü halde hepsi iman diyip allah diyip geziyor ama bir yetim çocuğun başını okşamasındaki sevabı bilmiyo üstüne üstlük hor görüp dışlıyo hayvanları ülkecek öldürüyoruz ses soluk çıkartan nadir insan bizim dinimizde bunun affı dahi yok neden mi bu durumdayız kapanmak saçla olmuyor namus bacak arasında değil magazindir odur budur izleniyo deli gibi bu bizim dinimizde yok lütfen sadece ilk emre uyun okuyun tüm soruların cevabı orada orada bulamazsan kalbinde emin ol
31 Yorumla
Ben masum çocukların çığlıklarını idrak edebildiğimden beri bir Tanrıya iman etmiyorum. Etmeyi de düşünmüyorum. Benim kafamdaki Tanrı tanımı çok farklı. Günümüzdeki hiçbir İbrahimi dinin mantıklı bir tarafı yok. Tüm kitapları inceledim. Bir Tanrı'nın elinden değil de bir insanın (erkeğin) elinden çıkmış gibi. Araştırırsan ne demek istediğimi anlarsın.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılCennete sadece Müminler gidecek Müslümanlar Değil. Her müslüman mümin değildir...
12 Yorumla- 1 yıl
Eic için teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,1b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet inancım var
00 Yorumla Ben sizleri anlayamıyorum. Yani diyelim yaratıcı kötü bir varlıktır. Bu onun olmadığı anlamına mı geliyor? 200 milyar galaksi, 70 sekstilyon yıldız bunlar hepsi tesadüfen mi oluştu? Kâinatta ki her elektron 14 milyar yıldır nasıl dönüyor diye düşünemiyor musun? Bu elektronların dönmesi için enerji nereden geliyor? Elbette Allah'tan. Allah bir enerji kitlesidir. Eskilerin tabiriyle nurdur ve iki boyutludur. Şimdi Allah'a inanıyoruz. Neden savaşlara müdahale etmiyor diye düşünebiliriz ama bu düşünceden yola çıkarak onun varlığını inkar etmek bana pek mantıklı gelmiyor. Sen istiyorsun ki yeryüzü cennet gibi bir yer olsun, o zaman dünyaya gelmemizin ne anlamı kalır?
Dinler yoktur. Tek din vardır, o da Hz İbrahim'in Hanif dinidir. Bu dini günümüzde hristiyanlar, Yahudiler, ve Müslümanlar yaşamıyor. İslam'ın temel amacı Allah'a ulaşmaktır. Ona teslim olmaktır. Küçük tasavvuf grupları dışında kimse bunu yapmıyor. İnsanlar öyle bir hale gelmiş ki 5 vakit namazla cennete gideceğini sanıyorlar. Huzur İslam'da diyorlar ama namaz kılanları görüyoruz. Huzurlular mı? Değiller. Çünkü namazı kılmakta ki gayeleri ruhlarını Allah'a ulaştırmak değil, cennete gitmek. Ona ulaşmadan nasıl cennete gidecekler merak ediyorum doğrusu.
Dini yaşamadıkları için Allah yardım etmiyor. Ne zaman akılları başlarına gelirse o zaman yardım da gelecektir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAllah anında müdahale etseydi dünya hayatındaki imtihanın ne anlamı kalırdı? Bu dünyada zulüm eden de zulüm gören de imtihan oluyor ! Her birey imtihanın sonucuna göre mükafat ya da cezasını görecek ! Biri yorumunda "nedense bütün kötülükler müslümanları buluyor" demiş , dönem dönem savaşları bütün ülkeler yaşıyor mesela şu an haberlerde yoğunlukla müslüman ülkelerin başına gelenler gösterildiği için bu tarz yorum yapanlar da "nedense bütün kötülükler müslümanların başına geliyor" diyor oysa ki şu an hali hazırda Rusya-Ukrayna savaşı da var ve savaşan ülkelerin insanları avrupaya göç ettiklerini de haberlerde gördük, demek ki "nedense bütün kötülükler sadece müslümanları buluyor" tezi çürümüş oluyor ! Ayrıca bir dönem de "nedense müslümanlar dünyanın süper gücüydü" 🤔 bunu da göz ardı etmeyelim ve kaldı ki halen bile müslüman ülkelerden refah içinde yaşayan ülkeler var ! Her birey ister bireysel olsun ister topluca olsun yaptıkları iyilik ya da kötülüklerin sonucunu bireysel olarak tek tek görecek imtihan sonunda !
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılAllah'a inanıyorum ama kendini Allah sanıp yargı dağıtan, insanları eleştiren, sorgulayan birini görünce imansızlıkla suçlayan cahilleri gram sevmiyorum. Bir video izliyorum kız sadece saçını ve nasıl topladığını gösteriyor birisi "yanacaksın" diye yorum yazıyo allahtan daha allah kesiliyorlar bunlar soğutuyor insanları.
11 Yorumla
1 yılMesela yapay zekayı düşün bir bilgisayar chip i yari iletken materyal hammaddesi diyorki bu sanal zeka ulen diyor beni yapan neden beni yarı saydam bir transistör iletimine hapsetti oysa dolaniklik yani quantum iletişimi daha hızlı sonra diyor beni yapan kimbilir kaç tirebayttır kimbilir ne büyük bilgisayardır
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 333 cevap paylaştı.
1 yılBende şunu düşünüyorum. Din insanları kısıtlamak için çıkarılmış bir şey bile olabilir. Mesela din olmasaydı içlerine zina yapmak olan Konyalılar rahat rahat yapardı. Şu an saklanarak yapıyorlar. Bu da devlet kavramını ortadan kaldirirdi. Sadece zina değil. Hırsızlık ölüm v. s. İçinde vicdan olmayan herkes bunları çok rahat yapardı. O yüzden ahlak ve vicdan dinden önce gelmeli. Ve devletlerin dini çok kullandığını görmüyor musunuz?
10 Yorumla Bir yaratıcı olduğunu düşünüyorum fakat dinlerin tamamen uydurma olduğu kanısındayım. İslam değil sadece. Bütün toplumlar din kisvesi altında uyutuluyorlar kesinlikle.
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılPeygamberimiz bir hadiste diyor ki "Dünyanın Cenab-ı Hakkın yanında bir sinek kanadı kadar kıymeti olsaydı, kafirler bir yudum su ondan içemeyeceklerdi." Allah kafire dünyada cenneti yaşatır Peygamberimizi düşün çok fazla acı çekmiş dünyada ama Allah'ın en sevdiği kulu mesela
32 Yorumla- 1 yıl
Allahına kurban. Gerisini ben tamamlim dilersen. Ben diyor bu dünyayı mümine cehennem kafire cennet olarak yarattım diyor. Cenneti kazanmak kolay degil
Cevap sahibi1 yıl@teomanturk34 haklısınız
1 yılinançlı bir insanım ve allahın ayetlerindeki hakikati ve adaletini gördükçe ayrıca bazı gerçekleri biliyorsan şüphe olmuyor zaten allah nurunu tamamlayacak ve kötüler hiç bir zaman cezasız kalmayacak bu ümit değil gerçek
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe alakası var. Allah isteseydi insanların kalbine imanı sokardı ama senin gibi imansızlar inanıyorum deyip Allahı sorguluyor. Allah eğer her inanmayanı iman etmeyeni yok etseydi sizin gibilerde yok olurdu. Önce bi kendi haline bir bak sonra diğer müslüman olmayanları düşün. sanki sen müslümanmışsın gibi müslümanları düşünüyormuş ayağı yapıyorsun. senin gibiler genelde benim yorumumu kaldırıyor bakalım sen de kaldıracak mısın...
045 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAllaha iftira atan müfteri cahil insan seni. Kaderini sen kendin belirliyorsun. Allah mı sana diyor şunu yap bunu yap diye. Allah sana iyiliği emretmiş kötülükten uzak dur demiş. ama sen kötülüğü yapıyor yayıyorsun iyiliği ise kötü gösteriyorsun. sen kendin seçiyorsun yaptığın her türlü pislikleri Allah sana git pislik yap demiyor. yine Allah seni kötülük yap diye zorlamıyor.
Cevap sahibi1 yılbu yorumları açıklamaları yapmadan önce bi git Allahı tanı. Sen Allahı kendin gibi bir varlık mı zannediyorsun da senin her işine koşacak haşa. Bu kadar mı cahil olur bir insan...
Cevap sahibi1 yılsenin ağzın leş gibi hatta lağım gibi. Allaha ettiğin bu laflar kötülük değilde nedir? Hem de tanımadığın bir varlık hakkında konuşuyorsun.
Cevap sahibi1 yılAllahtan soğumuş. sanki Allahın sana ihtiyacı vardı. aciz mahluk seni.
- 1 yıl
İnandığını söyleyen insana müslüman değil demek imansız demek dinde ne kadar tehlikeli bir şey olduğunu farkında mısın peki bu kadar eleştirmişsin kadını?
Cevap sahibi1 yılsen ve senin gibiler anca Allaha iftira atarsınız. sizler siyonistlerin kö*peği olmuşsunuz.
- 1 yıl
@Yaşamakistemiyorm tanrı o kadar çok kıymetli bir varliksa bunun gibi iğrenç varlıklar tanrıyı hak etmiyorlar gerçekten iğrenç bir yaratik bir de bana cahil diyor 😅
Cevap sahibi1 yıl@Yaşamakistemiyorm hangi müslüman Allahı sorgular seyrediyor der. önce bir müslüman nedir onu araştır. böyle müslüman mı olur. neye inanıyor? Allahı tanımıyor bile. Tanımadığı bir varlığa bir insan nasıl inanacak. her kes çıksın ben doktorluğa inanıyorum desin hiç bir şeyini bilmeden ben doktor oldum desin mantığın alıyor mu senin..
Cevap sahibi1 yılsen lağım gibi bir varlıksın ve sen de kendinin ne olduğunu çok iyi biliyorsun. ama işte sana anca cahiller kanar. kendince inanıyorum lafınla inandığını mı göstereceğini zannediyorsun.
Cevap sahibi1 yıl@Yaşamakistemiyorm sen inanıyor musun? neye inanıyorsun anlatır mısın? boş konuşuyorsun gereksiz bir kimseyi savunuyorsun belki de aynı düşüncede kimselersiniz.
Cevap sahibi1 yılsenin gibi cehennem kö*peklerinin kemikleri cehennemde hazır bekliyor merak etme sen sanma ki öldükten sonra toprak olup göçüp gideceksin. cehennem senin gibi lağım ağızlılar için var hemde en alt tabakasında...
Cevap sahibi1 yılişte bu kadar da aşa*ğılık bir mahluksun. yaprakların sende kalsın boşluklarını doldurursun.
- 1 yıl
Öncelikle cevabı verirken soruyu soran kişinin sonradan attığı güncellemeyi sonradan gördüm. Sen konu olarak haklı olsan bile bu üslubunla zaten bir şeyi ispatlamazsın kimseye bana göre
Cevap sahibi1 yılsen mekanını çok iyi biliyorsun cehennem kö*peği lapım ağızlı leş insan seni.
Cevap sahibi1 yıl@Yaşamakistemiyorm ne ispatlaması? bunların gayesi belli Allahı kötülemek islam dinine laf atmak her türlü kötülüğü güzel göstermek. güncellemelere bakmadan bile bu kadın mı kadın kılığına girmiş adam mı ne olduğu da belli değil bu zaten kendini belli ediyor.
Cevap sahibi1 yıl@Yaşamakistemiyorm her inanıyorum diyeni müslüman zannetmek ben her doktorluğa inanıyorum diyeninde doktor olduğuna inanmaktır.
- 1 yıl
Gizlgizli kullanıcı kardeşim ufak bir kaç yorumu okudum sana katılıyorum kardeşim.
- 1 yıl
Benim bunu deme sebebim kimsenin Allah katında ne olduğunu bilemeyiz o kişi inandığını söylüyorsa bizim ona sen inanmıyorsun aslında müslüman değilsin gibi yaftalamalar dinde tehlikeli imanımızı bile zedeleyecek noktaya kadar gidebilir ki güncellemeyi görseydim bunu da demezdim zaten ya da gayesi dediğin gibi Allah'ı kötülemek de olabilir Allah bilir orasını
Cevap sahibi1 yılkuduran ben değilim bu kafayla kuduran sen olacaksın o cehennem ateşinin sıcaklığında hemde fokur fokur.
Cevap sahibi1 yıl@Yaşamakistemiyorm o kadarda canım değiliz. Allah bize akıl vermiş iyiyi kötüden ayırt edebilme yeteneği vermiş. Doğruyu yanlışı bildirmiş. Geriyede ne kalıyor bu aklı kullanarak o doğru ve yanlışa göre kimin kötü kimin iyi olduğunu tespit etme. Allah müslümanın nasıl olması gerektiğini bildirmiş kafirlerin ve hatta bunun gibi munafık tipli insanlarında karakterlerini bildirmiş. ve biz de bu doğrultuda kimin ne olduğu bilebiliyoruz. Yani örneğin bu ne olduğu belirsiz şahıs bize ne kadar inanıyorum demiş olsa da inanmadığını daha ilk yazısında göstermiş.
ilk yazısına bak şimdi ''onca zulmler oluyor ama sadece seyrediyor'' ''ne bileyim inancım giderek azalıyor.'' hangi müslüman bunları söyler? zulmler oluyor Allah seyrediyor ne demek Allah haşa kendisi gibi bir mahluk mu? seyrediyor ne demek? Allah olanları önceden bilmiyor muydu olacakları bilmiyor mu Allah? neymiş inancı azalıyormuş. inanclı olan gerçek bir müslüman böyle mi der Allaha inancı azalıyormuş. ALlahın ona ihtiyacı var sanki. inancı azalan kimsenin inancı zaten hiç yoktur. umarım anlatabilmişimdir.
Cevap sahibi1 yıl@Yaşamakistemiyorm o kadarda geri*zekalı değiliz. yazmıştım.
- 1 yıl
Ben anlıyorum seni tamam dikkat etmemiş olabilirim
- 1 yıl
Sen de bana dolaylı yoldan g**rizekalı diyorsun gibi geldi bana mesela kdkdkdk
Cevap sahibi1 yıl@Yaşamakistemiyorm Allah hayır etsin ama inanıyorsak bir şeye bilinçli inanalım.
- 1 yıl
İnancımda sıkıntı yok çok şükür dikkatli okumadığımı söyledim zaten haklısın aşağıdaki yorumları okuduğumda peygamberin hadisini de dolaylı yoldan inkar etmiş oluyor zaten
Cevap sahibi1 yıl@Yaşamakistemiyorm bunların gayesi inanıyormuş gibii kendilerini gösterim Allaha dinide Rasulüne laf atarlar ve bununda yaygarasını yaparlar. bunun gibi tipler çok burada aynı tarzda bir çok kez böyle yazıldı gizli kullanıcı olarak ama bu şekilde açık profille ilk defa yazıldı. ki belki de onlarda buydu. bilemiyorum işte bunu Allah bilir. çünkü bunu bilebilmem için bu lağım ağızlığının yazdığını görmem gerekirdi şahit olmam gerekirdi. ama bilinen malum olunan şeyler konusunda sadece Allah bilir demek doğru olmaz. uyanık olmak lazım. hele ki bu zamanda böyle pi*sliklerin olduğu bir yerde.
- 1 yıl
Ya şöyle bir şey dinde evet sorgulamak mevcut ama inandığını söylediğin halde böyle bir konuda sorgulama yapıyorsan da kullandığın cümlelere dikkat edeceksin Allah için seyrediyor demek tuhaf bir varlık demek din ticaret demek sorgulamak değil insanı dinden çıkaracak şeyler
Cevap sahibi1 yıl@Yaşamakistemiyorm kimse Allah'ı da Allah'ın koyduğu kanunları da sorgulama hakkına sahip değildir. maalesef günümüzde birtakım hoca kisvesine bürünmüş şarlatanlar var onları sorgulayabilirsin ama Allah bir meselede hüküm verdiyse inanan kadın ve erkek için ona uymaktan başka yapacağı bir şey yoktur.
''Allah ve rasulü bir hüküm verdiği zaman mu’min erkek ve mu’min kadınlar, bu hükmü uygulayıp uygulamama konusunda asla muhayyer değildirler. Kim Allah’ın ve rasulünün emrine karşı gelirse muhakkak ki o, doğru yoldan apaçık bir sapıklığa sapmış olur.'' (Ahzap 36)- 1 yıl
Allah'ım koyduğu kanunlar veya emirleri değil benim kastettiğim sadece inancı olsa bile daha fazla tatmin olmak isteyebilir insan Hz. İbrahim bile bunun için işaret istemiş Allah'tan bu tarz bir şeyden bahsediyorum ben
Cevap sahibi1 yıl@Yaşamakistemiyorm tamam bu başka. ama sorgulama deyince Allahı sorgulama dini sorgulama anlıyor insanlar ve bu lağım ağızlı gibi insanlar da Allahı sorgulamaya kalkıyor. yoksa araştırmak daha iyi şekilde öğrenmek ya da bir şeyleri öğretebilme gayesi ile insanların hatalarını sorgulatabilmek elbetteki olması gereken şeylerdendir.
- 1 yıl
Benim de bazen hayatımdaki olumsuzluklardan isyan edesim geliyor bu tarz soruları gördükçe daha fazla şükredesim ve Allah'a yakınlaşasım geliyor bana en azından bu kadar fazlasını nasip etmediği için
Cevap sahibi1 yıl@Yaşamakistemiyorm sana takip isteği gönderdim kabul edersen. neye isyan ediyorsun, neden isyan ediyorsun?
- 1 yıl
Bunu burada söylemek istemem mes***j gönderdim size
Ben de aynı düşünüyorum. Nedense her şey Müslüman olanların başına geliyor savaş çıkıyor ve yardım eden kimse olmuyor Müslüman diye o çukurda boğulup didinip duruyorlar kimse seslerini duymuyor yaratan bile. Ve nedense Müslüman ülkelerde daha çok günah işleniyor insanları Müslüman gibi giyinip görünüyor ama içlerinde şeytanın yolunda gidiyorlar. Cidden kafa karıştırıcı durum. Tecavüz olsun cinayet, dinde yasakmış gibi görünen herseyi Müslüman seve seve yapıyor
10 Yorumla
1 yılSadece " İNANÇ "
İnsan İnanmak İstediği Şeye İnanır, İnanmak İstemediğine İnanmaz, Ben Atatürkçüyüm Her Zaman Real Düşünmekten Yanayım, Dini İnanca Sahip Değilim...10 Yorumla
1 yılKanka bende inancımı kaybetmenin eşiğine geldim çünkü. Her kim dindarsa veya Allah'tan Kur'an dan bahsediyorsa o her pisliği yapıyor
10 Yorumla
1 yılTanrıya inanıyorum ama şeriatçıları ve Atatürk düşmanlarını görünce dinden soğuyorum.
10 Yorumla
1 yılAllah insana akıl ve irade vermiş. Düşün istediğini yapabilme özgürlüğü. Sen iyi bir kimse olup kendini yüceltebilirsin de, alçaltabilirsin de. Boş değil bir imtihan bir sebep için bu dünyada varız. Allah kendine yaklaşan kulunun içindeki boşluğu doldurur ve sen boşluktasın.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yılVaroluş sebebimiz tümüyle sınanmak, Allah'ın kudreti burada saklı, eğer olaylara müdahale etseydi, sınanmanin bir mantığı kalmazdi. İnancim körelmisti ama bu inancı yeniden kazandim çok şükür
00 Yorumla Agnostiğim. Tüm canlılar ölünce nereye gidiyorsak oraya gideceğiz sanırım. Bu bir döngü veya hiçlik de olabilir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBu dünyada bizi test ediyor. Sonra çok kısa bir süre olan dünya hayatındaki zevki usulsüz bir şekilde yaşayanlar emin ol cezasını alacak
00 Yorumla
1 yılEvet inançlı biriyim. Müdahale edecek olsaydı bizi ne diye dünyaya göndersindi mesela o zaman ne anlamı kalırdı dünyaya gelmemizin saçma olmaz mı?
00 Yorumlamüslümanim ve bu arada son soruma davetlisin 💪
00 Yorumla
1 yılAllaha inanırımda allahın olması savaşın olmayacağı anlamına gelmez
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılKeşke ayrıntılı anlatabilseydim sana... Aslında çok basit.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılİnandığımızı yaşamdığımız için bunlar oluyor da olabilir
00 Yorumla Bu kadar namussuz. Se-refsiz insanları görünce bazen bende sorguluyorum bunun yaratılma amacı nedir diye.
10 Yorumla
1 yılBilinmezlik olarak bakıyorum.
20 YorumlaBacım Allah her şeye anında müdahale etse burası dünya değil cennet veya cehennem olurdu. İmtihan meselesi yani
10 Yorumla
1 yılAllahın varlığına inanıyorum. Bir yaratıcı var
20 Yorumla
1 yılŞehler hocalar yüzünden inancım azaldı ama var hala
017 Yorumla- 1 yıl
Adının hakkını ver yoksa imam o pamugu bi yerine tıkayınca her şey iş işten geçmiş olucak. Şeyhler hocalar mahşer günü yakana yapışınca ozaman anlarsın. Neyse
- 1 yıl
Adımın hakkını veriyorum ben sen merak etme hacı hocaları kutsalda görme kula kulluk etme kendine gel
- 1 yıl
Kimse sana kulluk et demiyor sen adının hakkını verseydin ne şeyhlere ne hocalara burada laf atardın. Buda senin imanın zayıf ve islamı gevşek olarak yaşadıgınıj bi belirtisi. Kimseye iftira atma kimsenin kusurunu yayma bak bi kardeşin olarak tekrarlıyom bu işin kabri var mahşeri var.
- 1 yıl
Kabirde mahşerde kimse sana hocaları niye sevmedin diye sormaz dayı kendinle beraber ne kadar günah ne kadar sevap hayır getirdiğine bakar dünyayı bu çok sevdiğin şeyhler yıktı git az dünyayı araştır gözünü aç burada boş boş hurafe yayma
- 1 yıl
Sen harbi mal bi kızsın. Kafanın içinde ki ısraf yemin ederim. Mal
- 1 yıl
Bide seni adam yerine koyup cevaplıyoz ya 😀
- 1 yıl
Muhattap olma boş ver böylelerine kimse bi laf geçiremez
- 1 yıl
- 1 yıl
Kralsın kral
1 yılEdip Yüksel - Üzerinde 19 Var kitabını oku ondan sonra bana dua et
05 Yorumla- 1 yıl
Oku sadece başka bişey demiyorum ben ateistken müslüman oldum
- 1 yıl
Hatta her sayfada hasss... dedim. Resmen varlığını matematik ile kanıtlamış
Tövbe haşa, inanıyorum her şey bı sınav sorgulamak sana bana dusmez
00 Yorumla
1 yılİdam cezası gelmedikçe bu toplum düzelmez
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle katılıyom
İnançlıyım
00 Yorumla
1 yılBir gök gürültüsü yeter kim olduğumuzu hatırlamaya
00 Yorumla
1 yılÇok düşünme bence freeyasa
00 YorumlaEvet inançlıyım ama dindar değilim pek
00 Yorumla
1 yılDini inanca sahip değilim.
00 Yorumla
1 yılElhamdülillah (Allah a şükür olsun)
00 YorumlaSınav dünyasında olduğumuzu unutma
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvet ama ıbaddt etmiyorum
00 Yorumla
1 yılHiçbir fani beni Tanrıdan soğutamaz
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılİnançlıyım
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 991 cevap paylaştı.
1 yılYeteri kadar değil
10 Yorumla inanirim kendimce
00 Yorumla
1 yılDeğilim, agnostiğim.
00 Yorumla
1 yılDeğilim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Deistim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılevet inanıyorum
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 742 cevap paylaştı. Bazen.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılAgnostiğim
00 Yorumla birisiydim..📌
03 Yorumla- 1 yıl
O zaman inananları koyun yerine koyanları takip etmeyi ya da onlara inanmayı bırak neden dinlen vazgeçtin
1 yılEvet öyleyim
00 YorumlaEvet.
00 YorumlaHayır değilim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılİşime geldiğin de
00 Yorumla Değilim canım
00 YorumlaAşırı inançlı
00 YorumlaHayir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılyok kanza
00 Yorumla
1 yılHafızım sen
06 Yorumla- 1 yıl
Kiyama sana neden ne oldu
- 1 yıl
Allahim sen bu kadına yardim et alkahim