Suicide boy benzeri webtoon, mangwha ya da herneyse önerebilir misiniz? yalvarırım, ilk defa internetten okudugum sey bu;Suicide boy. bence iyiydi yani bilmiyorum ama bitirdim, BENZERİ BİR ŞEY ONEREBİLİR MİSİNİZ? İLLAKİ VARDIR BU UYGULAMADA BENİM GİBİ OKUYAN BİRİLERİ, DEGİL Mİ?
Güncellemeler
1 ay
AYY ALLAHIM COK KORKUNC BİR WEBTOONDU BU SORUYU NASIL SORDUMM
Burdayımm yani suicide boy okumadım ben romantizm ve aksiyon webtoon okucusuyum genelde aksiyon olarak solo leveling ile başla romantizm istersen caninin tek sonu ölüm ya da dokunulmaz leydi ile başlayabilirsin
0
1 Yorumla
Soran
2 ay
Yanlıs yollara dustum ben ya... bl falan okuttular bana..
anime diyorlar herhalde cizgi roman gibi, manga. normalde hosuma gitmez boyle seyler dün pinterestte gördüm bi 2 bölüm okur bırakırım demistim ama sevdim iste anime diyorlar herhalde, ondan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
var var var var suicide boy neydi bilmiyorum belki baslamisimdir ama kesinlikle like mother like daughter okumalısın bir yerden sonra birakamadim
Tesekkurlerrrr <3
rica ederim 💜
Burdayımm yani suicide boy okumadım ben romantizm ve aksiyon webtoon okucusuyum genelde aksiyon olarak solo leveling ile başla romantizm istersen caninin tek sonu ölüm ya da dokunulmaz leydi ile başlayabilirsin
Yanlıs yollara dustum ben ya... bl falan okuttular bana..
Bi site vardı unuttum aklıma gelirse derim
O ne ya
anime diyorlar herhalde cizgi roman gibi, manga. normalde hosuma gitmez boyle seyler dün pinterestte gördüm bi 2 bölüm okur bırakırım demistim ama sevdim iste anime diyorlar herhalde, ondan
Ne oluyor bu