AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
God of Highschool iyiydi baya. Ama manga seviyorsan Bleach ve Rurouni Kenshin derim kesinlikle ✌️
Hepsini okumuş şu sonda ki hariç ona bir bakıcam teşsekürler bir de isekai türü ya da aksiyon felan olan bir webtoon biliyorsan önerebilir misin
İsekai mangası okumadım hiç ama tate no yuusha no nariagariye bak bi derim. Animesi baya güzeldi mangası da iyidir herhalde
Rurouni Kenshini izlemeni tavsiye ederim özellikle OVA'larını.
Knk onlar manga ben webtoon diyorum manhwa felan olur da neyse yine de teşsekürler
Valla bilmiyorum çok webtoon okumadım sorry
Sorry değil ✨
*sorun xjxj klavye ya chhx
🤣🤣
😅
Berzerk sağlam manga, true beauty trsini bulur musun bilemem🤷
Fransızca okurum sıkıntı yokta Berzek ilk defa duyuyorum nasıl bir şey o
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Berserk_(manga) al oku
Beğenirsen bi kaynaktan ara bulursun
Baktım ama bu manga ya renkli okumak istiyorum ben xhhxhc neyse yine de teşsekürler
Ciddi yerlerde renk var. Bak fena bu
Tamam okuyorum o zaman bunun konusu savaş değil mi?
Tamam o zaman okurum bunun konusu savaş felan değil mi?
Solo leveling. the beginning after the end. Bunlar fantastik aksiyon.
Happy Tree Friends güzel :D
Sweet Lullaby; A Happy Tree Friends fan comic mi yoksa ingilizce olan webtoon? Pek beğenmiyorum o türü ya
Animasyon dizisi. Google'a yaz çıkar. Fan comic değil
Animasyon izlemiyorum ki
Peki
Yine de teşsekürler
Nedir bu
Online renkli manga diğebiliriz
Anlamadım ger
Webtoon Nedir?
İlk başta webcomicin tanımı yapmada fayda var. Webcomic, internette yayınlanmak için yapılan çizgi roman ve karikatürlerin hepsi için kullanılan bir tabirdir. Genellikle dijital olarak çizilirler.
Webtoon, webcomic ile aynı şeydir ama Koreliler webcomic tanımını çizdikleri webcomicler için kullanmazlar ayrıca webcomicdeki tarzları diğer ülkelerdeki türdeşlerine benzemediği için Korelilerin çizdiği bütün webcomiclere dünya genelinde webtoon denilmeye başlanmıştır. Ama bu tür çizgi romanlar için en uygun tanım Kore webtoonudur (İngilizce sitelerde sıkça Korean webtoon ifadesini görürürsünüz) çünkü webtoon manhwa gibi sadece Koreliler tarafından kullanılan bir terim değildir batılı türdeşlerinin de (webcomicler) webtoon olarak adlandırıldığı sıkça görülür.
Webtoonların klasik manhwa veya mangalardan farkları ve genel özellikleri
Webtoonlar genellikle renkli çizilirler. Bazıları renkli gibi gözükmese de bazı nesneler (genellikle para) renkli olabilmektedir. Webtoonlar sadece internette yayınlanmak için çizilirler ama bu basılmıyacakları anlamına gelmez. Popüler olan webtoonlar kuşe kağıda orjinalindeki gibi renkli olarak basılırlar. Webtoonlarda sayfa diye bir kavram yoktur. Her bölüm tek parça veya sadece 3-4 parçanın birleşmesiyle oluşmuştur ve dikey ince bir şerit şeklinde yayınlanır ve okunur. Ama basılırken sayfalara bölünerek basılırlar. Bazı ingilizce kaynaklar The Breaker gibi internette (Daum) yayınlanan manhwaları da webtoon olarak adlandırırlar. Ama bu yanlıştır. Bunun en büyük kanıtı portallarda webtoon'un comic'in alt bölümü olması ve bu tür çizgi romanların webtoon bölümünde olmamasıdır. Webtoonlar en rahat şekilde klavyedeki yön tuşları yardımıyla aşağı ve yukarı yaparak veya mause'un ortasındaki kaydırma çubuğuyla aşağı doğru indirerek okunurlar. Bazı webtoon çizerleri bazı yerlerini gif tarzında hatta sesli şekilde bile yapabilmektedir.
Google da kini kopyala yapıştır yaptım chxh üşenme okumaya xjxj
Eleceed...
Teşsekürler baktım baya güzele benziyor okuycam
Rica ederim...
Baktım baya güzele benziyor okuycam teşsekürler
İki kere yazmışım sorry telde sıkıntı varda kasıyor 😅
Estağfurullah, farkettim, sıkıntı yok... xd
😅 iyi o zaman iyi akşamlar size
EyvAllah size de iyi akşamlar...
Birşey sorcam ayıptır söylemesi neden yorumlarının sonuna noktalar koyuyorsun 😅 merak ettim bu şekilde yaptığın için yanlış birşey söylüyormuş gibi hissettim de tabi cevap vermek zorunda değilsin
Yıllardır böyle bir stil ile yazıyorum, alışkanlık olmuş.. Sizlik bir durum değil... :)
He Anladım tamam 😅