Samsung watch 6'yı. Bu kullanmaya devam etmeliyim yoksa satmalı mıyım mi band 7 kullanmalıyım elimde olan?

Elimde şu anda yeni aldım mi band 7 var. Ama hiç memnun değilim, Samsung watch 6'dan şarjı çok çabuk bitiyor zaten konuşma özelliğini kullanmıyorum. Saate bakıyorum sadece bir saat kadranlarını değiştirmek çok hoşuma gidiyor onlar başka bir şey yapıyorum ve müzik dinleme kısmı. Onun dışında başka bir şey kullanmıyorum ve diğer kısımlar da ben kullanmadığım halde çalışıyor arka planda ve çok pil yiyor. Ben de o yüzden mi band almaya karar verdim. maalesef ki Samsung u ne yapabileceğimi düşünüyorum, hala çünkü onu vermek de istemiyorum ama elimde 2 saat derken birini kullanıp birini kullanmamak çok mantıksız geliyor Samsung ne yapmam gerekiyor kullanayım mı yoksa mi band mi bırakayım onu mu kullanayım hiç bilemedim. aslında bir sürü akıllı saat baktım ama arama özelliğini kullanmıyorum çünkü çok mantıksız dışarıdasın, dışarıdayken bütün herkes konuştuğun şeyi duyacak karşıdaki kişinin sesini de duyacak ben o yüzden akıllı saatte konuşma özelliğini sevmiyorum. Hani hemen kulaklıkta bağlayamıyorsun? En azından telefondan bağlı tutabiliyorsun. Var ya da hemen kulaklığı geçirip, konuşmaya başlayabiliyorsun ama saatte hemen ayarlara gireceksin, oradan ayarlayacaksın, ondan sonra kulaklık bağlanacak, yani o kişi o ara telefonu kapatır ve zaten telefon olmadığı sürece. Konuşma özelliği saatlerde çok mantıklı geliyor telefonum yok akıllı saatin o zaman konuşurum ama telefonum varken akıllı saatten konuşmak çok mantıksız mi, band şunu yapıyor. telefonu arama geldiğinde saati titretiyor diyor ki telefonla arama geldi sen de gidiyorsun, telefonuna bakıyorsun çok mantıklı aslında yani arama geldiğini belirtiyor sana. Ya ben Samsung şu an sınıf dışı bırakıyorum uygulama inmesi sıkıntı değil, çünkü internette bir kişiyi gördüm zor da olsa mi ben içine uygulama atmış bu yapılabiliyor ki zaten telefonları nasıl rom atıp Android. Bu cihazlar yani Apple hariç cihazları da kişiselleştirebiliyoruz. Ya o yüzden Samsung bana şu anda. Açıyor gitmemek için. Resmen yani. O gözle görüyorum saati.
Samsung watch 6'yı. Bu kullanmaya devam etmeliyim yoksa satmalı mıyım mi band 7 kullanmalıyım elimde olan?