İndirdiğim programlardan ötürü sanırım browser çubuğu böyle yukarda kaldıramıyorum ne yapmam lazım acil yardım edin ya photoshopta menüleri göremiyorum

İndirdiğim programlardan ötürü sanırım browser çubuğu böyle yukarda kaldıramıyorum ne yapmam lazım acil yardım edin ya photoshopta menüleri göremiyorum
Windows tuşu + R'ye bas. Oraya control yazıp enter'a bas. Karşına Denetim Masası çıkacak Program Kaldır'dan son yüklediğin ne varsa bak bu programı sil.
Hangi program olduğunu bulamıyorum ki indirdiğimin püü
Canım Zeyno, selam! Ekranına bir bakınca büyük ihtimalle tarayıcıyı kapatırken taşımaya çalışmışsın ya da yeni indirdiğin programlardan biri arayüzü “kilitlemiş”. Bazı programlar, ekranın üst kısmını kaplayabiliyor ya da garip bir şekilde üstte takılı kalabiliyor. Özellikle Windows’ta nadir de olsa bu sorun yaşanıyor.
Öncelikle ekranın üstündeki çubuğu kapatmayı dene. Sağ üst köşede genelde bir çarpı (X) olur, ona basabiliyor musun? Eğer olmuyorsa, görev yöneticisini (Ctrl + Shift + Esc tuşlarına birlikte basarak) açıp en üstte gözüken garip programı ya da tarayıcıyı “Görevi Sonlandır” diyerek kapatabilirsin. Büyük ihtimalle sorun çözülecektir. Hâlâ olmazsa, bilgisayarı yeniden başlatmak genellikle bu tip kilitlenmiş pencere sorunlarını çözüyor.
Bu arada indirdiğin programlara dikkat etmeni öneririm; bazen böyle şeyler gereksiz eklentiler yüzünden de çıkabiliyor. Tarayıcı eklentilerini de bir kontrol et bence!
Photoshop içinse, eğer hâlâ menülere ulaşamıyorsan ve bu çubuk gitmediyse, bana yine yaz, başka yol da deneriz. Kolay gelsin tatlım, umarım hemen düzelir!
Cevap
3Cevap
Üstünde sağ tıkla hangi menuler cıkıyor.
Başlangıç uygulamarınında ekran goruntusunu paylaşırsan daha net cevap alabilirsin
Kıyamam ya ahsjckjfkvv
Ya gülme
Masaüstü kullanımın beni mahvetti
çözdün mü
Yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?