Bir tanesi kendisi kanun böyle yapılacak dedi 11 denmiştim bugün dönüş olacak 15 olur
Diğerine söyleceğim yoksa baslamam
Yeni yıl zammı ocakta onu zaten yapacaklar
zaten bu yıl için anlaşmışsın 10 bine. 14 istiyorsan bunu işe girerken anlaşmalıydın. bir sonraki zammın seneye olur. sonuçta işe girerken 2021 maaşı ile başlıyosun denmemiştir eminim
kanun boyle değill kanka yapan varsa git ama yapmak zorunda değil. yıl ortasında işe başlıyorsun adamlar sonuçta bu geçen seneki maaş al bu da fark demez. bizde iş hayatının içindeyiz böyle bir şey yok yani. yapan varsa da kaçırma. ne olarak işe başlayacaksın?
kanka yıl ortasında işe başlayıp anlaştığı paranın züerine o yılın zam oranını alan insanı ben daha önce görmedim. yaptırabiliyorsan yaptır ama zor. olayın özeti bu.
yahu yeni yılı dediiğin 2023 ise bunu zaten hepsi yapacak. 2022 yılı zammını neden yapsın yıl ortasında anlaşıyorsan. ya da neden direk 14 e işe başlamıyorsun yok 10 bin artı bu yıl enflasyon zammı diye fantezi yapıyorsunuz onu anlamadım. direk 14 teklif edersin kabul ederse başlarsın seneye de 2023 zammını alırsın vs vs.
standart muhasebe elemanına direk 14 bin maaşı veren olmaz. malü müşavirliğini almaya bak. o zaman bile zor da neyse.
imkansız. organize sanayinin içindeyim. direk bu fiyata başlayan yok.
Cevap
9Cevap
İşyerine göre değişir, kanuna göre 3 ay deneme süre olduğu için 3 ayda esnetirlerse 2023 ocakta farkı alırsn
Görüşüp anlaşman lazım, işyerinin faaliyet konusu ne
Aynen. Sen istemeden onların vermesi lazım. Yoksa işe hiç başlama
Aynen öyle
Bazı mallar ne diyor yok olmazmıs ozaman neden baslım tey allahım zaten çalışıyorum
Nerde çalışıyorsun ki anlaşmanızda enflasyon farkı var mı
yenı ıse gırdıysen yapmazlar
Şirketin faaliyet alanı ne?
40 lik dilim temmuzda belli olur
Bende mali musavirim bu rakamlar az değil mi
He müşavir olamadın daha şimdi anladım yerinde olsam müşavir olana kadar değiştirmem
Yolunda şimdiden başarılar ofis açmayı neden düşünmüyorsun ve hangi il İst mi
Ewt Ankara
Söylediğin şartlardan iyi
Ama. degiskenn
Asgari 11 deilmi
İsverenin elinde
Şirkete göre değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?