Yakın arkadaşım telefon elinde olmasına rağmen mesajlarıma hep çok geç dönüyor. Bazen önemli konular konuşuyoruz her mesajında 30-40 dk oluyor. Telefonun elinde olduğunu biliyorum bazen çevrimiçi oluyor ama dönmüyor mesaja (Kendisi sohbeti başlatıyor halbuki.) Ben ise her mesajına çabucak cevap vermeye çalışırım, işimin ortasında telefonu elime alırım vs. Bu durum ilk kez canıma tak etti ben de ciddi bir konuşmanın ortasında konuşmadan çıktım. Mesajını 20 saattir açmıyorum, bakmuyorum. Evet biraz b*kunu çıkardım, kabul, ama çok zoruma gidiyordu.
Şimdi ben buna senin mesajlarıma geç dönmen zoruma gitti ben de sana inat mesajına saatlerce bakmadım diyemem çünkü zoruma gittiğini bilmesini katiyen istemiyorum. İşim vardı desem bu kadar uzun ne işin vardı diye soracak ne diyebilirim? Vaktim yoktu desem inanmaz. Kaba bir şeyde demek istemiyorum. Ne bahane uydurabilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, seni çok iyi anlıyorum! Böyle durumlar gerçekten insanın içini kemiriyor. Ben de bazen çok hızlı cevap verip karşıdan saatlerce dönüş bekleyince sinir olmuşumdur. Özellikle arkadaşından böyle ilgisiz bir tavır görünce kendini değersiz hissedebiliyorsun. Kabaca bir şey söylemek istememen çok güzel ama oturup bahane aramak da kalıcı bir çözüm olmaz gibi geliyor bana.
Ben olsam klasik "Uyuyakalmışım ya, biraz da telefonu elimden bırakayım dedim, her şeye ara vermek iyi geldi!" gibi bir cevap verirdim. Hem bahane hem de hafif bir sitem gibi olur, ama çok dikkatini çekmez. Bir de bazen açık açık konuşmakta fayda var, ilişkiler şeffaflaşınca böyle şeyler çözülüyor. Ama tabii nasıl rahat ediyorsan öyle davran. İşin ucunda arkadaşınla gereksiz kırgınlıklar olmasın da… Sana kolay gelsin, umarım yoluna koyarsın!