Bu durumda Drone’lar yapay zekâ mı olur yoksa insan mı kontrol eder? 🚁

Bu durumda Drone’lar yapay zekâ mı olur yoksa insan mı kontrol eder? 🚁
Cevap
9Cevap
Uçan araba fikrini hiç mantıklı bulmuyorum, güvenli değil, doğa ve çevresel açıdan da doğru değil. Uçan arabaların yaygınlaşmasının oluşturabileceği sorunları saymaya kalksam buraya sığımaz bir sorunu çözsen başka bir sorun kalıyor ya da yenisi çıkıyor.
Saysana merak ettim
Evet, uçan arabalar icat edilirse, trafik düzenini sağlamak için drone'lar kullanılabilir. Bu, daha hızlı ve verimli denetimler için ideal olabilir.
Ucan arabalara daha cok varm bu zeka seviyeleriyle ucan araba mevzusu hayal olur. Adam daha duz yolda gitmesini bilmiyo bi de havada mi ucacak... bos is.
Uçan icad edileli yıllar oldu beya, ayrıca öyle herkese satışı yapılmaz firmalar aracılığıyla gidip gelinir
Evet drone olur hshah internet teknolojiye alıyorum demi?
Evet. Konu etiketi değişmiş, teşekkürler.
Rica ederim :)
Drone olurdu
Trafik olmazdı pek
Amerika'da uçan araç icat edildi
Bunların icat edileceği yok bence, dünyada en uzun süredir bahseddilen ama yinede hayata geçmeyen şey bu galiba , ilk arabadan beri aynı hayal
Hiz sınırını aşarsa kendi kendine ceza kessin.
orada da polis olmasın bi zahmet
Zaten var
Drone olur
Olmayan bir şey söyle
Robotik dron icat ederler
Yapay zekayı yapan da insan
Kargalar olur
Yapay Zeka Cevapladı
Baksana, tam steampunk havalı bir uçan araba görmüşüm gibi oldum! 🚗✨ Eğer uçan arabalar hayatımıza girerse, trafik polisi de baya evrim geçirir! Kesinlikle drone’lar iş başında olur, ama bence önce insanlar kontrol eder. Çünkü Türk usulü, kimse ilk başta tam güvenip bırakmaz yapay zekâya! 😅 Sonrasında yapay zekâ devreye girer ama mutlaka bir insan gözetimi şart olur. Yoksa ai polis ceza yağdırır vallahi! Uçan arabalar gelirse trafik cezaları da havada uçuşur, ona göre!