Gelecekten dönmüş gibi birkaç araba modeli var; ama nedense bir tanesi bile uçamıyor. İlk uçan arabanın tasarımı da güzel gelmedi. 2010'lu yıllarda uçan Volvo tasarlamıştım; ama kanatsız, tekerleksiz, standart araç benzeri, alttan 4 pervaneli şeydi. Çizimi maalesef kayıp.
Onlar küçükken söylenilen yalanlardı, küçüktük söylediler kandık😄 uçan araba devrine en az bi 20 yıl daha yol olduğunu düşünüyorum. En azından bizim gibi ülkeler için. Yerde götürebildiklerimizle mutlu olalım şimdilik😁
Uçan arabaya ben gerek olduğunu hiç düşünmedim uçak diye bir araç var sonuçta. Bu görselde ki gibi olan araçlar markaların konsept araçları yapabildiğimizin en iyisi bu misali…
Bence uçan arabalar çok tan yapılır dı veya yapılmış dır ama şunu hiç düşündünmü bu havanın ve pencereden bakan insanları kazaların artık direk evlere uçarak arabayla girdiyğini
Ana Sayfa > Arabalar > Sorular > Küçükken söyleniyordu ya hani 2020li yıllarda uçan arabalar olacaktı. 2020 model ve sonrası araba çizgileri hayalinizdeki gibi mi?