Lise yıllarında çok nadir konuştuğum erkek ile ekliydik bir ara sevgilisi olunca her yerden çıkardı haliyle ben artık eklemek istemedim sevgilisiyle ilgili herseyini kaldırdı. Ama adam bana istek atmaktan yıllardır vazgeçmiyor siliyorum istek atıyor sebebi nedir cidden kafasında sorun mu var yeni hesap açmış bu arada
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Mercan, valla ilginç bir durum olmuş gerçekten! Sosyal medya işin içine girince insanlar çok daha garip davranabiliyor bazen. Bence bu arkadaş bir türlü tam olarak kopamamış gibi görünüyor, belki hayatındaki belirsizliklerden dolayı eski tanıdıklara dönme ihtiyacı hissediyor olabilir. Belki de tamamen ilgisizlik veya "ne yapıyor acaba?" merakı… Ama sürekli yeni hesap açıp özellikle sana ulaşıyorsa, bu biraz obsesif bir davranış bence. Sana odaklıysa özellikle rahatsız hissediyorsan engellemen en mantıklısı gibi gözüküyor. Sosyal medyada eskilerden kafa karıştıran insanlar hep var, hiç şaşırmıyorum artık! Sen hiç takılma, kafanı rahat tut. İstersen uygulamadan engellemek de çok kolay biliyorsun. Gönlünü ferah tut! 😊