SADECE ŞİFRE İLE BAŞKASININ E POSTA ADRESINE ERISILIR MI?

Merhabalar bundan 2-3 ay öncesi kadar kütüphaneye ders çalışmaya gidiyordum bir kız arkadaşımla bu kız oradan bir çocukla tanıştı işte onlar tanışınca mecburen bende sohbetlere dahil oldum beraber molalar vermeye başladım beraber takılmaya başladık her neyse twitter konusu açıldı bir kaç sefer ben hesabımı vermedim hatta hesabim yok dedim ama bu çocuk rahatsız edici bir şekilde üstüne düştü benimde not defterimde twitter hesabımın adı ve şifresi epostalarim ve şifresi yazıyordu bir gün bu çocuk sohbet arasinda attigim tweetleri söylemeye başladı anladim bulduğunu ama caktirmamaya çalıştım bir de beni aptal yerine koyuyor aihskdjfjf neyse bir kaç olay oldu bu attigim tivite ment attı ve kesinleşmiş oldu önce allah var tesadüfen buldu diye günahını almak istememiştim hesabimda ismim cismim yok bu arada arada kütüphaneden olaylar tivitliyorum bir kaç olay oldu demistim ya o olaydan sonra defterimi karistirdigindan emin oldum hatta telefonumu bile karıştırmış olabilir yeni bir twitter hesabı açtım ama sanki biliyormuş gibi hissediyorum beni takip ediyormuş gibi hissediyorum sürekli abartma nolacak falan demeyin özellikle kızlar beni daha iyi anlayacaktır hesabımı vermek istesem konusu açıldığında zaten verirdim bu kadar üstüne düşmesi ima yapması çok rahatsız edici bir şey birinin sizi takip ettiği düşüncesi falan e postalarıma erişmiş olabilir mi sizce numaram kayıtlı epostalarimda illa kod mod biseyler gelirdi diyorum ama çok rahatsız hissediyorum
SADECE ŞİFRE İLE BAŞKASININ E POSTA ADRESINE ERISILIR MI?