Yaklaşık 4 yıldır sırtımda sivilceler çıkıyordu. Büyük ve içi irinli kimi zaman çogalıyor kimi zaman azalıyordu. Düzenli olarak duş alıyorum temizliğine dikkat eden birisiyim. Fakat bir türlü geçmedi ve şu sıralar o kadar çogaldı ki artık acıdan yaslanamıyorum bile. Bir yere sırt üstü yatamıyorum. Lütfen yardımcı olun nasıl geçer etrafında daha önce böyle bir sorun yaşayan ve geçen birileri olup da yardımcı olabilecek var mı? yaş 21 boy 180 kilo 94
SIRTIMDA ÇIKAN SİVİLCELERE ACİL ÇÖZÜMÜ OLAN VAR MI?
Bende sirttaki sivilceler de. Çok çektim ama senin ki ultra aşırı bir durum ne yapabilirsin şu an bolca denize girebilirsin sonra yediklerine dikkat edebilirsin yağ oranin yüksek bakma bunlarin hep etkisi var sıkı kıyafetler giyme hergun orayı kurutucu sabunlarla temizle Ama asıl olay içte bitiyor onun içinde roaccutane 1 yıl boyunca kullan Lavanta da iyi gelir çayını icebilirsin yalnız tadi kötü ama etkili sahsen denedim
Kesinlikle internette bir araştır ve bence daha iyi bir doktora git bu yani Öyle az olan ergenlik deyip geçilebilecek bir şey değil haricinde de sana iki tane etkili bir tavsiyem var Birincisi Deniz suyu kesinlikle ama böyle iki üç gün dört beş Hatta Ardarda girmek sivilcelere falan acayip etkili İkincisi de Hacamat yaptırmak olur Çok etkili Çünkü içindeki pis kanı temizliyor
Bende 6 yıldır aynı durumu yaşıyorum denemediğim krem kalmadı en sonunda hap tedavisine başladım. Sizin sivilceler ne durumda? Geçti mi, geçtiyse nasıl geçti?
evet ergenlik sivilcesi dendi basit ilaçlar verilip yolladılar kullandım işe yaramadı sonra da gidemedimzaten bir hafta öncesine kadar bu kadar degildi birden oldu ve önceden canım yanmıyordu şuanda çok acıyor
Sırtına yetecek kadar karbonat koy bir kaseye limon suyuyla da krem kıvamına getir arkadaşım anneni de duştan önce çağır sırtına sürsün kuruyunca da yıkan baya bir solar diye umuyorum
En İyi Cevaplar