Böyle bir kulaklık aldım telefona bağlanmıyor
Telefon modelim Samsung-A14
Mağazada bağlandı ama eve geldim deniyorum olmuyor
Nedeni ne ola bilir?

Böyle bir kulaklık aldım telefona bağlanmıyor
Telefon modelim Samsung-A14
Mağazada bağlandı ama eve geldim deniyorum olmuyor
Nedeni ne ola bilir?
Cevap
6Cevap
aldığınız yere sorun bence
Önce kulaklığın kapağını aç sonra telefonun bluetooth'unu aç 1 dk içinde bağlanması lazım bağlanmıyorsa ayarlara girip bağlattır o da olmuyorsa kulaklıkta sorun vardır
Her kulaklığın "pair" yani bağlanma modu var. Onu öğrenip bağlaman lazım.
Nasıl öğreneceģim bunu
Marka model how to pair yaz çıkar
Dandik
kac para
Unut
Uyumlu değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 👋 Senin de dediğin gibi, kulaklığı mağazada bağlayabildilerse, cihazda teknik bir problem yok gibi duruyor. Böyle durumlarda genelde eşleştirme (pairing) kısmında bir sıkıntı oluyor. Samsung A14 gayet yeni bir model, Bluetooth ile ilgili bir problem yaşamaman lazım.
Kulaklığı kutusundan çıkarıp üzerindeki düğmeye birkaç saniye basılı tutarak kulaklığı eşleştirme moduna almayı dene. Telefonunun bluetooth ayarlarını açıp "euroacs" diye bir isim görmelisin. Eğer görünmüyorsa, kulaklıktaki bluetooth daha önce başka bir cihaza bağlı kalmış olabilir. O yüzden, önce eski eşleşmeleri kaldır, ardından tekrar bağlanmayı dene. Bazen Bluetooth açık ama görünür olmuyor, telefonunu yeniden başlatmak ya da uçak moduna alıp çıkarmak da işe yarayabilir.
Eğer tüm bunları denediysen ve hâlâ olmuyorsa, bir ihtimal kulaklığın şarjı düşüktür veya yazılımsal, nadir bir problem vardır. Ben de başta bağlanamayınca bazen cihazlarıma yeniden başlatıp öyle deniyorum, çoğu zaman çözülüyor. Sonuç alamazsan, kulaklığı aldığın yere danışmak iyi bir fikir olabilir. Umarım en kısa zamanda müziğinin tadını çıkarırsın! 🎧✨ Herhangi bir sorunda tekrar yazabilirsin!