İnternet & Teknoloji İnsta hesbim askiya alindi ne yapmaliyim neden alindi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yeni hesap actim bir filmden bir sahne paylaştim ve birkaç kisiye istek attim sadece neden askiya alindi ge ne yapmaliyim Güncellemeler1 yıl Bilen var mi İnsta hesbim askiya alindi ne yapmaliyim neden alindi? Cevapla Film Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
yalnız74 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Instagram Önüne Geleni Askıya Alıyor Merak Etme Geçer 😂 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Telefeon numarasi istiyor şu an Yorumla Soran 1 yıl Ne zaman gecer Yorumla yalnız74 1 yıl Numara Neden İstiyor ki Yorumla yalnız74 1 yıl Muhtemelen Bir İki Güne Geçer Diye Ümit Ediyorum. Yorumla
Kaan_basar38 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Birkere bu duruma duştuysen artik yeni hesap acman zor hep kapatiyo 0 0 Yorumla
vexilion Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kac kisiyi istek attın 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Baya Yorumla vexilion 1 yıl Ondan dolayı askıya alınmışsın oyle birden yuklenmeyeceksin Yorumla Soran 1 yıl Ne yapacam simdi Yorumla vexilion 1 yıl Yeni hesap acacaksın o gitti artık ya da bekleyeceksin açılsın diye Yorumla Soran 1 yıl Ne kadar beklemeliyim Yorumla vexilion 1 yıl Instagram uygulamasını açarak hesabınıza giriş yapmayı deneyin."Hesabınız askıya alındı" uyarısı görünecektir.Uyarının altındaki “Karara katılmadığını belirt” seçeneğine tıklayın.Açılan ekranda e-posta adresinizi ve telefon numaranızı girin.Gönderilen doğrulama kodunu girerek işlemi tamamlayın.Son sayfada bulunan "İtiraz" butonuna tıklayarak süreci başlatın . Yorumla Soran 1 yıl Telefon numarami vermek istemiyorum Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl İstek attığın kişiler Şikayet etmiş olabilir. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok o kadar uzun surmedi Yorumla by_kowboy 1 yıl Alla alla 🤔 başka neden olabilir ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Instagram Önüne Geleni Askıya Alıyor Merak Etme Geçer 😂
Telefeon numarasi istiyor şu an
Ne zaman gecer
Numara Neden İstiyor ki
Muhtemelen Bir İki Güne Geçer Diye Ümit Ediyorum.
Birkere bu duruma duştuysen artik yeni hesap acman zor hep kapatiyo
Kac kisiyi istek attın
Baya
Ondan dolayı askıya alınmışsın oyle birden yuklenmeyeceksin
Ne yapacam simdi
Yeni hesap acacaksın o gitti artık ya da bekleyeceksin açılsın diye
Ne kadar beklemeliyim
Instagram uygulamasını açarak hesabınıza giriş yapmayı deneyin.
"Hesabınız askıya alındı" uyarısı görünecektir.
Uyarının altındaki “Karara katılmadığını belirt” seçeneğine tıklayın.
Açılan ekranda e-posta adresinizi ve telefon numaranızı girin.
Gönderilen doğrulama kodunu girerek işlemi tamamlayın.
Son sayfada bulunan "İtiraz" butonuna tıklayarak süreci başlatın .
Telefon numarami vermek istemiyorum
İnstada askıya alınıyor mu ya
İstek attığın kişiler Şikayet etmiş olabilir.
Yok o kadar uzun surmedi
Alla alla 🤔 başka neden olabilir ki
Sikkayett etmişler