Diğer Yarin ksden tanistigim kiz bana geliyo ne yaptiriyim buna? PoisoneD Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor evin temizligini yaptirmayi dusunuyorum ya sizce ne yapsin bana ;/ jdjdjdjssjcalissin isi ne dimi 🙂🙂 Yarin ksden tanistigim kiz bana geliyo ne yaptiriyim buna? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Görkemligök Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 37% +1 yıl Bak kanka 5-6 senedir bu sitedeyim daha soruyu görür görmez senin sorun olduğunu gördüm temizlik yaptırma fetişin falan mı var 0 8 Yorumla PoisoneD +1 yıl asdjsajajsd beni tanıyan birileri ne kdr hosuma gidiyo :DD jsdds Yorumla Görkemligök +1 yıl Evet farkettim. d 6 senedir bir insanın soruları hiç mi değişmez? Helal olsun valla Yorumla PoisoneD +1 yıl tombik napalım tum herseyi sorduk sorabilcegimiz daha fazla fanteziyede girmek istemiyorum ^^ Yorumla Görkemligök +1 yıl Neyse biz seni böyle seviyoruz jdjdj Yorumla PoisoneD +1 yıl eyv cansın <3 jsdkds Yorumla Görkemligök +1 yıl Sen de öyle bro. d Yorumla hayalleri_olan_biri +1 yıl 👎 Yorumla Görkemligök +1 yıl @hayalleri_olan_biri :) Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Diğer konusunda 503 cevap paylaştı. Olur olur yeriz yeriz 4 0 Yorumla
uçmayıbırakankuşş Takip Et Master Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Balina diyip kızı kaçırma evden😂 1 0 Yorumla
ÇayVarİçenMii Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl iyi bi becer knk boşver temizligi 0 5 Yorumla PoisoneD +1 yıl yuh artik knkm yok oyle bisi 🙃 Yorumla ÇayVarİçenMii +1 yıl knk bana ver o zmn istanbuldayken Yorumla PoisoneD +1 yıl kralll istanbuldamisin la Yorumla ÇayVarİçenMii +1 yıl evet knk :Dd Yorumla ÇayVarİçenMii +1 yıl okul bitti sonunda mk Yorumla
ArjinAbay Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Misafire temizlik mi yaptiracaksin😁 0 2 Yorumla PoisoneD +1 yıl misafir sayilmaz sjjd Yorumla ArjinAbay +1 yıl Hm ben senin durumda olsam o an aklimdan geceni yaparim😉 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sonunda buldun ekmegini dhjdd 0 1 Yorumla PoisoneD +1 yıl sjnskdndd olum 😄😁😁 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kim olduğuna bağlı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bak kanka 5-6 senedir bu sitedeyim daha soruyu görür görmez senin sorun olduğunu gördüm temizlik yaptırma fetişin falan mı var
asdjsajajsd beni tanıyan birileri ne kdr hosuma gidiyo :DD jsdds
Evet farkettim. d 6 senedir bir insanın soruları hiç mi değişmez? Helal olsun valla
tombik napalım tum herseyi sorduk sorabilcegimiz daha fazla fanteziyede girmek istemiyorum ^^
Neyse biz seni böyle seviyoruz jdjdj
eyv cansın <3 jsdkds
Sen de öyle bro. d
👎
@hayalleri_olan_biri :)
Olur olur yeriz yeriz
Balina diyip kızı kaçırma evden😂
Bunu okuyup vazgeçmesin de.
Lan bana ver kıza güzel yardımcı olurum
Dengini bulmuşsun desene
Aynen temizlik yaptır.😅
iyi bi becer knk boşver temizligi