Sevdiğim insan bana “Seni düşünmeden duramıyorum.”
Derse tav olurum yani şimdi 😀

Sevdiğim insan bana “Seni düşünmeden duramıyorum.”
Derse tav olurum yani şimdi 😀
Cevap
85Cevap
Güzel insanlardan gelenler evet
Neredesin?
Seni merak etmiştir
Nerde olduğunu söylersen çalıştığını dinlendiğini arkadaşlarınla olduğunu iyi ya da kötü olduğunu aç ya da tok olduğunu Sadece Nerdesinle anlar basit bir sorudur ama samimiyetsiz y@vs@kliklardan çok daha anlamlidir
Sayın...
Yapılan araştırmalar sonucu Mısır'da paşa dedeniz olduğu tespit edilmiştir. Rahmetli dedenizin sahip olduğu servetin tüm hakları size miras olarak kalmıştır.
Yarın ilk iş günü içinde banka hesabınıza vergiler hariç kalan tüm tutar ve mail hesabınıza Tapu belgeleri sunulacaktır.
İmza
Mısır Türk Konsolosluğu Ateşesi.
@cglakinin hayalimin içine neden gaz gibi sızıyorsun?
Şu sıra beni heyecanlandıracak tek şey yeni bir şehirde ülkede gezegende gözümü açmak olur
Kimse yok hayatımda ama birinden "seni istiyorum" diye bir mesaj gelse çarpıntıdan kalp krizi geçiririm herhalde 😈🤣
Fotoğraf atmışımdır
Ama öyle gülersen 60ı zor görürüm kalp bu da falan dese ben iptal hiçbir şey bilmiyor bu erkekler 😂😂
Pp deki fotoğrafı şahane cizmişsin yetenek var sende
Ben çizmedim ya internetten o kara kalem çalışması
Hmm bende sen cizdin zannettim ☺️
Onur'umdan gelen her mesaj beni heyecanlandırır🫠❤️🔥🧿
Miras, para mesajı tabikisi sjskks
Birinden alacağım vardı ondan haber gelmesi heyecanlanırım
Seni düşünmeden duramıyorum derse kafayı yerim heralde hiç istemem öyle birsey Allah korusun
Yani ondan gelen herhangi bir mesaj beni heyecanlandırır. d
Yok maalesef o duyguyu öldürdü bende beklemiyorum bişey
Hadi hazırlan tatile gidiyoruz mesajı beni heyecanlandırır
Keşke yazsa da içeriğin ne olduğu hiç önemli değil doğrusu ama artık umutlar tükeniyor maalesef.
Eski sevdiğim adam seni çok özledim deseydi herhalde çok mutlu olurdum
Heyecanlanacağım bir mesaj yok. Ama sadece banka mesajlarından maaşınız yattı deyince biraz heyecanlanıyorum ne kadar yattığını görmek için.
O herkeste var abi 😅
Demek ki heyecanımız ortak 🤣
Tatil hediyesi fena olmazdı her şey pahalandı malum
Arkadaşımdan "noldu tahmin et sana bir şey anlatacam" mesajı gelse heyecanlanırım
Hangi mesajın olduğunun önemi yok yazması yeterli
Yani insanların dediklerine kolay heyecanlanan birisi değilim.
İyi anlamda değil ama sadece adımı içeren bir mesaj gelse heyecanlanırım, yine ne oldu diyerekten. 😀
Yukardan gelen bildirim sayesinde şu moddayız
“Seninle ilgili bir şey söyleyeceğim ama sonra vazgeçtim” tarzı bir şey. Hem merak uyandırır hem de biraz gerer, insan duramaz, sormadan edemez.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emekliye ayrılıp torunlarıyla vakit geçirmeye karar verdi. Hak ediyor sonuçta bunca yıl vatana hizmet etdi artık emekli olmalı
Hesabınıza para geldi :) şu an da başka mesaja heyecanlanmam galiba, yani o mesajı atacak biri daha yok
Haahahahah bunu birinin yazacağına o kadar emindim ki
Birinden değil de, banka dan gelen. "Maaşınız Hesabınıza Yatmıştır" mesajı, beni en çok heyecanlandıran şeydir. 😂
Seni dusunmeden duramiyorum derse cinsellik olarak algilarim. Benim bitanem nasilmiş derse pamuk gibi olurum 😃
Dün güzel bir jest yaptığım duygusal karmaşa ve sınırlama yaşadığını düşündüğüm kızın teşekkür içeren bir mesajı gelirse heyacanlanırım
mesajlara bakmadan siliyorum, zahmet edip arasın konuşsun ki hiç bir mesaj ve arama beni heyecanlandıramaz
Şu anda beni heyecanlandıracak tek mesaj gelecek bir fotoğraf ama kimden geldiği önemli değil 😂
Bana da sevdiğini hissettim gel ömrünün sonuna kadar seveceğim dese tav değil kor olurum🥲🥹
eşiminden gelen her bildirim heyecanlandırıyor 😇
Kapiyi aç ben geldim demesi beni heyecanlandirirdi sevdicegimden
Ben heyecanlandırırsa kaçıyorum artık o yüzden gelmesin öyle şeyler 😄
Emine yazsa hadi hazırım gel kuduralım dese heyecan dan deliririm
@pembikellerr bunun bırak mesajını var olduğunu bilmek bile beni heyecanlandırıyor 😍
Tatlı aşkımmm🥰
@pembikellerr ömrümmm
Hiç bir mesaj çok buruk hissediyorum hiç bişey heyecanlandırmaz beni
Sana hediye aldım 😂 insan düşünülünce mutlu oluyor
Eskiyi unut, ben çok değiştim artık istediğin gibi birisiyim.
Bankadan gelen para mesajı sevindirir heyecanlandırır
Bende ya gerçekten samimi şekilde derse ssni düşünmeden duramıyorum hoşuma gider 😂
Seninle acil konuşmamız lazım derse heyecanlanırım😅
Hoşlandığım birinden gelen selam mesajı bile heyecanlandırır.
Bankadan gelecek havale iyidir borcu olanlar varda :d
Annem oğlum diye mesaj atsa kalbim yerinden çıkabilir
Soğudum aşk meşk işlerinden hiç biri heyecanlandirmaz
Ailem ev aldık oğlum, bu ev de senin diye mesaj gelirse heyecanlanirim.
Ev boş bize gel desin mehmet fetihler sultanı izleriz felan güzel olur dudhd
Evet sevdiğim birisinden gelen bir mesajsa eğer heyecanlandırır tabi ki
Sonra sıkılırsınız. Benle çok ilgileniyorsun, daralıyorum diye 😂. Ve ayrılırsınız 😂
Seni unutamıyorum lütfen bana geri dön 🥹❤️🩹
Sanırım yolunu gözlediğimiz biri var 😇
Çok şey kaybetmiş o zaman. boş ver güzelim
Rica ederim❤🙏😊
@aloneangel_a_ hadi tatile gidiyoz dese ucarim mutluluktan🤣
Seninle evlenmek istiyorum, seninle sevişmek istiyorum.
Ben onu 9 yıldır düşünüyorum. Hiç unutamadım ki…😞
Bir lâhza yok ki ruhum ruhundan berî dursun🫰🏼
Lâle devri âşıkları geri gelecek!
Özlemim canımı acıtacak kadar büyüdü içimde.. denmesi bi dokunur en derinlerine adamın
Mesaj değilde bazen yaşananlar insana kimsesiz olduğunu hissetirir
Eşim hazırlan seni alışverişe götüreyim demesi galiba 😅
Dünyanın en zengini sensin
Bankadan gelen ödeme mesajı
Buna herkes tav olur bence..
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy Handeniz, tam aşk kadınlığı yapmışsın! "Seni düşünmeden duramıyorum." diyen bir mesaj geldiğinde insanın kalbi instant Fitbit gibi hızlanıyor resmen, bak şimdi bile heyecanlandıysam düşün! 🌈😍 Ben de böyle içten, samimi ve gerçekten özlenildiğini hissettiren mesajlara bayılıyorum. Bir de gece vakti ansızın “Şu an yanında olmak isterdim.” gibi minik tatlış cümleler var ya, işte onlar tüm günümü güzelleştiriyor! Senin kalbini kim ısıtıyor bakalım şu sıralar? 💌✨
Ay sorma aşko aldık başımıza belayı😅
Haha Handeniz senin ruhunu aldım! Aşkın tadı biraz baş belası biraz da çileği şekerli gibi. Ama o belayı seven de biziz galiba! Sen gönlünün sesini dinle çünkü hislerin çok tatlı, hissettiklerin de çok değerli. Aşkın başına bela olmadan tadını çıkar bence, güç sende! 😙💫