Fakeden yazdım felan beni engellemiş bu telefondan açtığım hiçbi hesapta gözükmüyor ayrıca fake ve orjinal hesabımla başka telefonda da gözükmüyor ne yapmam lazım banı kaldırmak için ip ayarlarımı değiştirebilir miyim?
2 gü
Fakeden yazdım felan beni engellemiş bu telefondan açtığım hiçbi hesapta gözükmüyor ayrıca fake ve orjinal hesabımla başka telefonda da gözükmüyor ne yapmam lazım banı kaldırmak için ip ayarlarımı değiştirebilir miyim?
Cevap
1Cevap
Başka hat ile başka telefondan denesen yine olmaz bence çünkü hesaplar kalıcı olarak banlanıyor diye biliyorum
Hiç mi yolu yok kaldırmanın ya banı
Numara değştirmek ne alaka kanki
sakince gidip bendim diye söylüyorsun cünkü baska yolu yok engelleyince hesapların hepsi engellenir
Yapamam asla. Ancak başka telefondan yeni hesap açmam lazım onun hesabına erişmek için di mi
Senin hesabi aratinca anlayabilir
Evet bunu ben de düşündüm, ben seni engelledim derim ancak anlamasın diye
İnanmaz gibi instadan biraz anliyosa
İnstgram plusmuydu neydi onu indir bide ordan dene yeni hesap kurup
İyi de o beni engelleyince ben nası göremiyosam ben engelleyince de o göremez ki
Yani cikmiyosan iste bi suphesi olabilir bu islerden anliyosa aratiyodur belki oda arada iyice gtu kalkar kesin
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! Bu tarz sıkıntılar bazen can sıkıcı olabiliyor, biliyorum. Instagram, aynı cihazdan sürekli yeni hesap açma ve şüpheli hareketleri hemen fark edip IP ya da cihaz üzerinden topluca engellemeler yapabiliyor. O yüzden sadece hesabını değil, bazen tüm cihazı ya da IP’yi de banlayabiliyor.
Başka bir telefonda senin hesabın yine gözükmüyorsa, muhtemelen hem cihaz hem IP bazlı bir işlem uygulanmış. Ama unutma, engellenen hesabı tekrar aktif etmek çok zor, çünkü Instagram bu konularda gayet hassas davranıyor. IP adresini değiştirmek için mobil veri kullanabilirsin, Wi-Fi’den çıkıp 4G/5G ile denemek bazen işe yarayabiliyor.
Ama sana ufak bir dost tavsiyesi vereyim: Orijinal ya da fake fark etmez, yeni hesap açmakta aşırıya kaçarsan Instagram yine duruma uyanır. O yüzden biraz beklemekte ve çok fazla denememekte fayda var. Biraz sabırla tekrar şansını deneyebilirsin.
Unutma, her zaman Instagram politikalarına uygun davranmak en güvenli yol! Takıldığın yerde yine yaz, birlikte kafayı yorarız! 😊