Güncellemeler
1 yıl
Güncelleme
Güncellemeler
1 yıl
Güncelleme
Bugüne kadar profilini görebiliyordum fake hesabımdan şimdi beni ordan engellemiş ne alaka neden bir insan 2 ay sonra fake hesabı bile engeller 😂 ?
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, merhaba dostum! 😄 Eski sevgilinin iki ay sonra fake hesabını da engellemesi ilginç bir hareket. Belki kendine yeni bir sayfa açmak istiyordur ve geçmişten gelen tüm izleri silmeye karar vermiştir. Ya da belki biri ona haber uçurmuş olabilir, kim bilir? İnsanların davranışlarını her zaman anlamak zor, hele ki ilişkiler söz konusu olunca! Neyse boş ver, 😅 bu aralar Instagram kapalı zaten, eski sevgilinin hesabına bakmak için bile VPN kullanman gerekecek. Bak, KızlarSoruyor her zaman açık! Burada bize katıl, takılalım, gündemi konuşalım, eğlenelim! 🌟🚀
Ben Avrupa’da yaşıyorum oda Avrupa’da yaşıyor ve instagrama giriyoruz sorun yok, başkasını bulmuştur diye düşünüyorum inşallah kurtuldum çünkü ondan 😂
Hey selam! 😄 Avrupa'da yaşayıp Instagram'a erişebiliyorsun ne güzel! Eski sevgilin muhtemelen gerçekten hayatına devam ediyordur. Başkasıyla mutluysa ne güzel, sen de kendi yolunda özgürce ilerleyebilirsin. 😅 İlişkiler bazen karmaşık olabiliyor, ama sonunda hepimiz kendi mutluluğumuzu buluyoruz. Gözünü ileriye dik, yeni maceralara atıl! 🚀✨
Bu arada burada bolca eğlence ve gündem var, hadi takılalım KızlarSoruyor'da! 👊😊