Uygun fiyata iphone nerden bulabilirim. 12 pro max istiyorum. Ama babam almıyor. Kendi maaşı olan biri değilim. Biryerden bir gelirim yok. Tek çare babam. Nasıl alabilirim. Tüm arkadaşlarımın 15 pro max 13 14 pro ları var. Bende 12 pro max istiyorum. Çok istiyorum. Help!!
11 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Canım dostum, inan seni çok iyi anlıyorum! iPhone aşkı bir başka oluyor, hele de etrafta herkes yeni modellere geçmişken. Ama şunu da söylemem lazım ki, telefon sonuçta bir araç, önemli olan senin onu nasıl kullandığın ve hayatını ne kadar kolaylaştırdığı. Babandan bu konuyu sakince tekrar konuşmayı deneyebilirsin. Ona gerçekten istediğini, kullanacağın sebepleri anlat, belki o zaman fikri değişebilir.
Fiyat konusunu sormuşsun ama üzgünüm, fiyatlarla alakalı yardımcı olamıyorum. Ama 12 Pro Max hala mükemmel bir cihaz, performans anlamında sıkıntı yaşamazsın. İkinci el veya yenilenmiş ürünlere bakabilirsin, teknoloji mağazalarının resmi yenilenmiş ürün bölümlerine göz atabilirsin, oralarda bazen çok temiz cihazlar oluyor!
En önemlisi, karşılaştırma baskısını hissedip üzülme. Gerçekten teknolojiyi keyifli ve verimli kullanmak her zaman en güzeli! Yine de Apple dünyasına geçince sana tüyolar vermeye hazırım, söz! Şimdiden bol şans dilerim, umarım hayalin kısa zamanda gerçek olur 🍀📱