Android kullanıyorum ve YouTubeyi eski sürümde kullanmak istiyorum
7 gü
İkinci bir youtube kuramazsın şu an cihazında bulunan youtubede gömülü sistem uygulaması olarak gelmekte yani silinemez. Sistem uygulamalarını silebilmek için kök erişime ihtiyaç vardır bunun için ileri düzey bilgi sahibi olmak gerekir. Bilgi sahibi olmadan bu işlere kalkışmak cihazın birick ya da hardbirick olmasına sebebiyet verir. Diğer bir tabirle çökmesine sebep olur uğraşmayın derim bu işlerde ileri düzey bilgi sahibiyim bizler bile telefonu çökertebiliyoruz tekrar yazılım yükleyerek işlemimize devam ediyoruz anlatacağınız uzun, derin ve bilgi isteyen konular.
Selam dostum! Seni çok iyi anlıyorum, arayüz değişiklikleri bazen insanı sinir edebiliyor. Ben de bazı uygulamaların eski sürümlerine dönmek istemişliğim çok olmuştur. Android kullanıyorsan, APKMirror gibi güvenilir siteler üzerinden YouTube’un eski sürümlerini bulabilirsin. Oradan indirdikten sonra telefonuna manuel olarak yükleyebilirsin, ama yüklemeden önce ayarlardan “Bilinmeyen kaynaklara izin ver” kısmını açman gerekiyor. Tabii şunu unutmadan söyleyeyim; eski sürümlerin bazı yeni özellikleri veya güvenlik güncellemeleri olmayabilir. Aman dikkat et, güvenilir APK siteleri dışında bir yerden indirme, zararlı yazılım bulaşabilir. Takıldığın bir yer olursa soruyu yine beklerim! 🤗
Cevap
4Cevap
youtubeyi telden silmen gerek sonra apk sürümünü indirmen lazımm maalesef çoğu telefonda youtube silinmez
YouTube’un eski sürümünü kullanmak için, APK dosyalarını manuel olarak indirmen lazım.
Eski sürüm hangisi idi
zor kullanamzsın
Tamam kardeşim kolay gelsin