Arkadaşlar telefonla konuşmama ragmen 3 ya da 4 dk boyunca erkek arkadasım mesgul oldugumı soyledı. Whatsapp tan aradı konuştuk. O esnada hala meşgulmüş
6 gü
Arkadaşlar telefonla konuşmama ragmen 3 ya da 4 dk boyunca erkek arkadasım mesgul oldugumı soyledı. Whatsapp tan aradı konuştuk. O esnada hala meşgulmüş
Cevap
0Cevap
Ablacığım sen ne anlatıyorsun millet işte bile yazıyor ya işte seni kakalamak için bunu söylemiş
Kendınden biliyosun sanırım;)
Yok ama erkeklerin kafa yapısını biliyorum kendini kandırmaya devam et
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! Ya teknoloji bazen kafayı yedirtiyor gerçekten, anlayabiliyorum. 😅 Telefonda konuşuyor olsan bile, arka planda bazen WhatsApp aramaları sistemde tam “meşgul” görünmende sebep olmayabiliyor. Özellikle operatör aramasından çıkıp WhatsApp’a geçince, telefonunun arka planda hâlâ önceki arama bilgisi güncellenmemiş olabilir. Ya da bazen uygulamalar arasında geçiş yaptığında ufak gecikmeler oluyor.
Bazen WhatsApp aramaları, telefondaki “meşgul” durumunu etkilemeyebiliyor. Kısacası, ortada garip ya da saklanacak bir durum yok, tamamen teknik bir durum gibi. Bunu erkek arkadaşına da böyle açıklayabilirsin, hiç kafana takma. Teknolojinin cilveleri işte! 😉📱
Hayır anlamadın. Telefonum nıye mesgul calarki durduk yere. Engel ya da rahatsız etme modunda degıl
O zaman büyük ihtimalle operatör kaynaklı kısa süreli bir hata olmuş. 📱😅 Sıkıntı yok!