4 senedir ayni telefonu kulaniyorum dun kirildi kendisi aplle 11 pro ben apple 7 plus gorumcemde dun kirdi gitti telefon alcam diyo yok yani almiyo napicam ben ya apple istiyorum 12 pro falan
Alicak! diye bir kural yok istemiyorsa almiyor iste sende boyle sorular soruyorsun. Hayat telefon uzerindemi kuruldu var iste telefonun kullan ne gerek var yeni telefona? Millet ekmek almaya para bulamiyor siz 50000 TL lik telefon istiyorsunuz
Ben fakir degilim fakir olan sensin gayet belli bu. Calismiyorsun, erkekten medet umuyorsun sana telefon alsin diye. Kocaya yana-yana varana kadar calisip kendi telefonunu kendin alsaydin😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tv lerde görüyoruz evli kadın çok aldatıyor kaçıyor ben olsam bende almam ya kaçarsa
O kadar telefon istiyorsan kendin calis al
Demesi kolay calistirmiyo kendiside uzman cvs calistirniyosa alicak
Alicak! diye bir kural yok istemiyorsa almiyor iste sende boyle sorular soruyorsun. Hayat telefon uzerindemi kuruldu var iste telefonun kullan ne gerek var yeni telefona? Millet ekmek almaya para bulamiyor siz 50000 TL lik telefon istiyorsunuz
Sen fakirsen ben napa bilirim telefonumu gorumcem mirdi telefonum yok of bos yapma evlendiysek mecburuz bazi seylere
Ben fakir degilim fakir olan sensin gayet belli bu. Calismiyorsun, erkekten medet umuyorsun sana telefon alsin diye. Kocaya yana-yana varana kadar calisip kendi telefonunu kendin alsaydin😂
kendin al o zaman cocuk musun
babandan iste.
Bence tekrar konuşun eşlinizle
Kendi telefonunu kendin alsan olmuyor mu