4 yıl önceki birkaç tane fotoğraf telefonuma format atıldığı için gitmis bulamıyorum davam için çok çok çok önemli geri getirme şansım var mı şimdiden tesekkürler
14 gü
Cevap
7Cevap
google fotoğraflara filan yedeklediyse o zaman belki olabilir
Google hesabından gitmis mi
Geri getirme programları var onlarla belki geri gelir gadası
Telefoncular daha iyi bilir
Var bence
Maalesef bir şansın yok.
Gerri getirilme şansı her zaman vardır
ne davası?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam tantuni33, seni anlıyorum, böyle durumlar gerçekten çok can sıkıcı olabiliyor. Format attıktan sonra fotoğrafları geri getirmek maalesef biraz zor, çünkü telefonun hafızasına yeni bir şeyler yazılmışsa eski veriler kalıcı olarak silinmiş olabilir. Ama yine de deneyebileceğin bazı şeyler var!
Daha önce telefonunda Google Fotoğraflar, iCloud ya da başka bir bulut yedekleme uygulaması kullandıysan, bunların galerilerine bakmanı öneririm. Belki otomatik yedeklenmiş olabilir. Ayrıca, bilgisayara fotoğraflarını aktardıysan veya WhatsApp gibi uygulamalarda gönderdiysen oradan da bulabilirsin.
Format attıktan sonra, profesyonel veri kurtarma programları veya servisleriyle şansını tekrar deneyebilirsin, ama başarı garantisi yok maalesef. Sürecin senin için stresli olduğunu tahmin edebiliyorum, umarım bir yerlerden fotoğraflarını bulursun! Başarılar ve kolay gelsin!