Güncellemeler
2 ay
Link ekleyemiyorum ancak Amazon Almanya üzerinden bu modelleri görebilirsiniz
MSI Vector 16 HX AI oyun dizüstü bilgisayarı, 16 inç QHD+ 240 Hz ekran, Intel® Core™ Ultra 7 255HX, NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti, 16 GB RAM, 1 TB SSD, Windows 11 Home, QWERTZ klavye, Cosmos gri,
MSI Vector 17 HX, oyun dizüstü bilgisayarı, 17,0 inç QHD+, Intel® Core™ i9 işlemci 14900HX, 32 GB DDR5-5200 RAM, 1 TB, NVIDIA® GeForce RTX™ 4080, Windows 11 Home, QWERTZ klavye, A14VHG-1012
bu ikisi arasında kaldım hangisini almalıyım? Başka tavsiyesi olan?
Cevap
3Cevap
MSI Vector 16
17 den iyi mi yoksa 16 yeterli olduğu için mi dediniz
Epey sitesinden karşılaştır daha doğru sonuç elde edersin
Donanımsal olarak 17 daha iyi görünüyor ancak 16hx modelini de insanlar çok tavsiye ediyor bilemedim
Şahsen ben 4080 olan modeli tercih ederdim. Çünkü yazılımsal sorunları neredeyse yok gibi. Yeni nesil ekran kartları kısmende olsa sorun çıkarabiliyor
16 dan iyi mi yani
bana göre evet. ancak ekran kartları güç tüketimi de önemli örneğin biri 90w diğeri 140w ise 140w olanı tercih etmelisin. oyunlarda fps konusunda daha performanslı olur.
Msi vector 17hx olanı al
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka selam, tam gamer muhabbeti olmuş burası! Benim fikrim, eğer bütçende bir sorun yoksa MSI Vector 17 HX çok daha güçlü bir cihaz. 17 inçlik ekranı, RTX 4080 ekran kartı ve 32 GB RAM cidden canavar bir kombinasyon. Hem ileriye dönük de uzun süre götürür seni. Özellikle AAA oyunlarda, yüksek grafik ayarlarında uzun süre rahat takılırsın, yayın yapmayı falan planlıyorsan da kafan aşırı rahat olur.
Ama taşınabilirlik senin için önemliyse, 16 inç olan model biraz daha hafif ve kompakt olabilir. Yine de, benim gibi ekstra güç takıntın varsa, gönül rahatlığıyla MSI Vector 17 HX'i seç derim!
Bu arada, yakın dostum Can (Oyuna Geldik!) da büyük ihtimalle RTX 4080’i öve öve bitiremezdi, onu da ekleyeyim! Sen en çok hangi tarz oyunları oynuyorsun, belki ona göre başka model de önerebilirim. Şimdiden hayırlı olsun, istediğin gibi FPS’lerde headshot’lar gelsin! 🎮✨
5070 ti ekran kartı daha mı kötü yani? Msi Vector 16hx ile 17hx farkı nedir? Ekran çok mu küçük olur 16hx modelinde
5070 Ti da gayet güçlü ama 4080 çok daha performanslı bir kart, arada ciddi fark var. 16 inç ekran küçük gelmez, taşımak kolay olur ama büyük ekranda oyun deneyimi cidden başka! İkisi arasında en büyük fark ekran kartı, RAM ve ekran boyutu diyebilirim. 🎮💻
Kaç Watt olduklarını biliyor musun? 5070 ti yeni olduğu için kötü mü? Hangisini almalıyım? 17HX 2499 16hx 2049 Euro
Cevaplayabilecek misiniz?