İnternet & Teknoloji Bunu da ChatGPT oluşturdu yani sizce nasıl çıkmışım yani? TatlıBela18 Takip Et Yoda Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Ben çok güzel yani Güncellemeler1 yıl ChatGPT nin oluşturduğu resimdeki kız benim kendi resmimle oluşturdum sizce nasıl fikirleriniz nelerdir? Bunu da ChatGPT oluşturdu yani sizce nasıl çıkmışım yani? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Ataştozu Takip Et Xper 7 Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Kız sen çok aşırı tatlısın be diğerleri gibi bu da güzel olmuş 0 2 Yorumla TatlıBela18 1 yıl Teşekkürler Ataştozu 1 yıl Rica ederim ☺️ ❤️
Taylant34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Fıstık gibi çıkmışsın ya 0 1 Yorumla TatlıBela18 1 yıl Teşekkürler Yorumla
Selinawoman Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Çok güzelsin. 0 2 Yorumla TatlıBela18 1 yıl Teşekkürler Yorumla Selinawoman 1 yıl Rica ederim Yorumla
m Tengria Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 624 cevap paylaştı. Keşke böyle güzel olabilseniz keşkeeeğğ 0 7 Yorumla TatlıBela18 1 yıl Kendi resmimle yaptım ve zaten ben güzel birisiyim Yorumla m Tengria 1 yıl Benim resmimi de yapsana bakim ben neye dönüşücem Yorumla TatlıBela18 1 yıl İstersen yapıyım yani dm den sana resmini atarım yaptıktan sonra Yorumla m Tengria 1 yıl Okeeey Yorumla m Tengria 1 yıl Hani resmimi yapacaktın püüü sana Yorumla TatlıBela18 1 yıl Yapmam demedim ki dm den resmini atmadın bana yoksa yaparım hala Yorumla m Tengria 1 yıl Dm kutun kapalı Yorumla
xiflom Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl İngilizce öğretmeni gibi çıkmışsın 0 1 Yorumla TatlıBela18 1 yıl Teşekkürler Yorumla
bluefintuna Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Anime tarzında oluştur dedin sanırım? 0 1 Yorumla TatlıBela18 1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Tam itaat ettirmelik anime 1 4 Yorumla ssezzerss 1 yıl Aaaa aman hocam Yorumla TatlıBela18 1 yıl İtaat ettirmelik anime derken anlamadım ben kendi resmimle yaptım yani böyle bir resim oldu Yorumla ssezzerss 1 yıl Çok güzel olmuş ☺️ Yorumla TatlıBela18 1 yıl @ssezzerss Teşekkür ederim Yorumla
baykusadamm Takip Et Xper 7 Yaş: 27 1 yıl Çok güzel 1 1 Yorumla TatlıBela18 1 yıl Teşekkürlerrr Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,9b cevap paylaştı. Çok sevimli 0 1 Yorumla TatlıBela18 1 yıl Teşekkürler Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 881 cevap paylaştı. Kız gibi 0 8 Yorumla TatlıBela18 1 yıl Zaten kız Yorumla hayatındışında 1 yıl Hee senmissin bu seni gormuyozki ama Yorumla TatlıBela18 1 yıl Ben kendi resmimle yaptım yani benziyorum tabiki Yorumla hayatındışında 1 yıl Onu sen bilirsin işte biz ler dudağını görüyoz ssdede Yorumla TatlıBela18 1 yıl Resimdeki kızın aynısıyım yani kendi resmimle yaptığım için fiziksel olarak benziyorum tabiki Yorumla hayatındışında 1 yıl Bunu yapmanın ücreti ne kadar ayıptır sorması Yorumla TatlıBela18 1 yıl Ücreti yok Yorumla hayatındışında 1 yıl Eyvalallh sagolasin Yorumla
yaren2147 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Sana benzemiyor 🥺 0 1 Yorumla TatlıBela18 1 yıl Hayır bana benziyor kendi resmimle oluşturdum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Kız sen çok aşırı tatlısın be diğerleri gibi bu da güzel olmuş
Teşekkürler
Rica ederim ☺️ ❤️
İdeal manita görünüşü 😝🤫🫠
Fıstık gibi çıkmışsın ya
Teşekkürler
Çok güzelsin.
Teşekkürler
Rica ederim
Keşke böyle güzel olabilseniz keşkeeeğğ
Kendi resmimle yaptım ve zaten ben güzel birisiyim
Benim resmimi de yapsana bakim ben neye dönüşücem
İstersen yapıyım yani dm den sana resmini atarım yaptıktan sonra
Okeeey
Hani resmimi yapacaktın püüü sana
Yapmam demedim ki dm den resmini atmadın bana yoksa yaparım hala
Dm kutun kapalı
İngilizce öğretmeni gibi çıkmışsın
Teşekkürler
Anime tarzında oluştur dedin sanırım?
Evet
ahh bu kadar mini giyiyorsan bayıldım
Çok fena olmus hsyatım
Tatlı. Benimki nasıl
Tam itaat ettirmelik anime
Aaaa aman hocam
İtaat ettirmelik anime derken anlamadım ben kendi resmimle yaptım yani böyle bir resim oldu
Çok güzel olmuş ☺️
@ssezzerss Teşekkür ederim
Çok güzel
Teşekkürlerrr
Çok sevimli
Teşekkürler
Kız gibi
Zaten kız
Hee senmissin bu seni gormuyozki ama
Ben kendi resmimle yaptım yani benziyorum tabiki
Onu sen bilirsin işte biz ler dudağını görüyoz ssdede
Resimdeki kızın aynısıyım yani kendi resmimle yaptığım için fiziksel olarak benziyorum tabiki
Bunu yapmanın ücreti ne kadar ayıptır sorması
Ücreti yok
Eyvalallh sagolasin
Sana benzemiyor 🥺
Hayır bana benziyor kendi resmimle oluşturdum
İyi olmuş başarılı
Harika olmuş
Güzel
Hoş ☺️
vauv
Çok tatlı olmuşsun.
Güzelsin