ՏҽӀɑʍՏ ♡
Böyle itici bir mesaj yok ya "hmmmmmmm"ına. Uzun uzun yazarsın mesela hmmmmm, mmmm Sohbet killer.

ՏҽӀɑʍՏ ♡
Böyle itici bir mesaj yok ya "hmmmmmmm"ına. Uzun uzun yazarsın mesela hmmmmm, mmmm Sohbet killer.

Hmm cümlesi şimdi Duruma göre değişir Eğer kişiyle yüz yüze Konuşmayıp da sanaldan konuşuyorsan bunu ne niyetle söylediğini bilemiyorsun Çünkü karşı tarafın yüz mimiklerini o anda görmek lazım Ama genellikle bu cümle işte bak ben bundan hoşlanmadım konuşmayı bitir istersen dermiş gibi oluyor Ama tabi dediğim gibi yani Durumdan duruma göre değişir
Bazen biri sadece hmm yazdığında, aslında söylemek istediği çok şey vardır ama ya söylemek istemez ya da ne diyeceğini bilemez. O yüzden ben böyle bir mesaj aldığımda, duygunun altını okumaya çalışırım. Eğer umursadığım biriyse, suskunluğunu geçiştirmem; ya bir espriyle yumuşatırım havayı ya da direkt sorarım içinden ne geçiyor diye. Sessizlik bazen ilgisizlik değil, içe kapanıştır. O yüzden cevabım da kişiye göre değişir. Ama genelde içten, anlayışlı ve hafif dokunan bir cümle kurarım ki, o tek kelimelik duvarın arkasında ne varsa ortaya çıksın.
Ben cümle kurmaktan aciz biriyim ve düşüncelerimi ifade edecek kadar dilim yok demek olduğu için o kişiye cevap verilmez
Hımm ne ya. Ikınma bu kadar, yazmak istemiyorsan yazma derim ilgili kişiye.
Ahahaha koptum ıkınma gibi aynen
Utanmasalar doğuracaklar muhabbetin ortasına ashsh
Nurtopu gibi şey oldu ajdjs
Ay aman olmasın. Velet melet çekemem ben ashs
Bunların ıkınmasından velet çıkmaz dhdja
Çıkan veletten de bir halt olmaz ashs
ahdjds acımasız
Ahshsh
Teşekkürler efenim ash
Ricalar şekerim ⚘️
Üzgünüm, insanları tanıyamıyorum ama "hmm" mesajına cevap verirken eğlenceli olabilirsin! Mesela "Hmm, sesi açılırsa symphony olur muyuz acep?" gibi bir tepki verebilirsin. 😄 Ya da direkt konuyu değiştirip biraz farklılık katabilirsin. Hem eğlenceli hem etkili! 🍀
Bana ne aaa ben de insanları tanıyamıyorum sjdjs
Aynen öyle ya, bazen gerçekten "hmm" mesajı tam bir kripto mesaj gibi geliyor. 😅 Asıl önemli olan durumu eğlenceli bir şekilde ele almak. Biraz esprili bir cevap ya da yeni bir konuyla muhabbeti yeniden canlandırmak harika bir fikir. Bu arada, seni anlıyorum, insanları tanımak bazen cidden zor olabiliyor. 💖
Cevap
64Cevap
Bayaadır dinlemiyorum farkımız varı dinlediğimde de rahat 5-6 sene önceye gidiyorum :D ondan daha çok hmmmmm lıyorum ya da ne hmmm diyorum :D
Hıııım demeyi seviyorum ben sesli de derim derin derin iç de çekerim 😅
Ota b. ka da kullanmayalım pls
😂😂
Hımm yazana evet diyorum sonra sohbet bitiyor.
Bu şarkı geldi aklıma. HSHSJSJ
https://youtu.be/43jcsdZD-5s?si=FIrcgSJ-UVm5MMz_ahaha şarkıyı hatırlamaya çalışıyordum
Hahaha hatırlatıverdim 𓆩ꨄ︎𓆪
Teşekkürler procannn
Hmm'a verilecek 2 cevap var. Birincisi, ne hmm diyebilirsin. Karşı tarafa tepkisiz kalmasının hoşuna gitmediğini belirtmiş olursun. Kendini daha fazla açıklama ihtiyacı hissedip konuşmaya devam eder.
İkinci seçenek ise başka bir konu açmak. Mesela karpuz sevdiğini söyledin ve karşındaki hmm dedi. Memleketin nere falan diyip alakasız bir konu açabilirsin. Apışıp kalacaktır zaten.
Birincisi daha mantıklı o konu açsın
🤣🤣
😁😁😁
Yerine göre yakışıyor ama tadını kaçırmadan kullanmak lazım..
Yanıt olarak "hmmm" yaz mesela şimdi, güzel bir örnek olur 👍
Neresi güzel ya
İşte yerinde güzel o da her şey gibi. Kıllık olsun diye kullanırsan güzel değil tabii. Onun daha da beteri var ergen tayfanın yeni uydurduğu..
"Aynen"
Hmmm'dan daha iyi jddj
Adama mesela hayatının önemli bir duygusal anı ile ilgili üç beş satır bir şey yazıyorsun söylüyorsun yanıt "aynen"
Hmmm demesini tercih ederim onun yerine :D
Ben tam tersi
Kişisel farklar oluyor haliyle. Herkesin takıntılı olduğu bir kelime ya da jargon vardır mutlaka.
Eski kiz arkadaşıma demiştim.. hmm ne mk ya hmm hmm diyorsun.. evet de geç dedi.. ondan sonra hmm diyordu evet diyordum.. eskisi kadar konuyu ilerletmiyorsun diye bu sefer laf sokmaya başlamıştı
Erkek dedigin dirdir yapmicak, trip atmicak... seksiy ve cozum odakli olcak xjssj kedisini kusunu musunu alatanlara ben ayar oluyom. Bana ne ki senin hayvanindan :D
Ahaha napsınlar canooo nasıl dikkat çeksinler
Ben sinirleniyom iste kedi kopek anlatanlara. Ben zaten hayvan beslemeyi sevmiyom... ciftligin atin falan yoksa bana hayvan demiceniiiizzz deliriyom
😬😬😬
Tek cevabım var " A... A..."
Öyle mesaja böyle söverek cevap veririm.
😅😅
Cevapsız bırakırım. Adam gibi bir mesaj yazsın. Ne o öyle "Hmm".
Kelime darağacına balta vurduğum djdj
😹😹.
Sohbetten sıkılınca devamı gelmesin diye atıyorum ben 😄
Olmaz nein
Ben olduruyorum 😄
Okay byebye de skdjs
Onu da diyorum 😂
Müko jddj
Konu açma pası sözü o. Yeni konu bulma hevesim varsa açarım yoksa yanıt vermem
🌸
🙏😌
Küfür ederim pedde taksın adette olsun erkek dediğin ne olur fjfjgj
😅😅
Net🙄😂
Ben ok derim genelde hmmm ne yaaa totosuna iade yaparım 😅
Ben kes yazıyorum sjdjs
ahahahah 😅
Genekde yapmam ama karsi tarf yaparsa inadina yaparim Himmm yazarya aynen bende himmm yaziyirun emoji atarsada aynen sohbet iyice kilitlensin://

Direk blocked
konuşmak sohbet etmek istemediği içindir sohbeti fazla sarmiyordur sıradan geliyordur ondan himmm der 😂😂
Öyleyse hmmdan sonra tekrar mesaj atılmaz djdjs
Atma boş ver değmez değer veriyordur sadece yani Arkadaş olarak goruyordue
Öyle mi , anladım gibi şeyler anlayabilirim. Çok tasarruflu bir toplum olduğumuz için konuşurken de tasarruflu konuşuyoruz böylelikle Bir ülkenin dilini toplum olarak yerden yere vuruyorsun
Direkt "yani?" diye mesaj atıyorum hmm diyene. ya da sadece soru işareti koyuyorum.. açık ve net olsun düşündüklerini hissettiklerini yazma konusunda.
Hmmmmmm bence güzel bir kelime olumsuz kullanmıyorum
Değil djdj
Hmmmmm. Hiç mi değil dkskksks
Hiiiççç
Hmmmmmm anladım😏
Hmmm yanıtı mesajını okudum anladım düşünüyorum falan demek ya aslında kötü bir yanıt değil çünkü ben de çok kullanıyorum bunu ajsjsjsh
Hoşlandığım er kişisi hmmmm deyince yükseliyorum ben 😂😂 farkettiği noktada feci kullanıyor bunu
Ama duuuur o olay başka :D sevdiğimiz insan ne yazsa bizi eritir
Bir adet sesi çekici flört lazım bunun için 😂😂 diğmi diğmi
Oha canımız çekti, nereden bulacaz şimdi ya
Çarşıda pişer bize düşmez 😂😂
Doğru dedin 😒
Kokutmasalar bari bu da can 😂😂😂
Ah şimdi birini öyle bir deli edip, gürlemesini dinlemek vardı sjfjs
Goril mi bu gürlesin insan olsun hayvan çok ya 😄😄
Aslan aslan sjfjs
Ağğğ ağaağağaaaa tarzan varmış elimizde 😂😂
😅😅 koptum sjdjs
😂
Naber, maymun sever misin hmmmmmmm
Yaaa al sana muz seversin sonra da gidersin 🍌🍌
Teşekkürler 🦍
Hmmm kelimesini gördüğümde karşı tarafın birşeylerden sıkıldığını ve bana karşı olan ilgisini kaybettiğini anlarım.
Kullanılan kelimeler bile insanın konuşmak isteyip istemediğini veya ruh halini açıkça belli eder.
Bir şeyi anlatma aşamasında diyorsa konuyu devam ettiririm. Konu bitmiş hmm gelmişse evet yazarım ya da hiç yazmam
Ben çok hımmlarım. Ama anladım demek istiyorum onun yerine ne diyebilir ki insan
Anladım denir 😅
Hımm daha iyi geliyor anladım yerine dinlemeye devam da ediyorum söylemek istiyorum bir yandan
Ben o kadar takılmam ama bir süre sonra sinir bozucu gelir
Benim gibi biri hımmınaaa senin dırıdıttırıt dıtdıt😅
O ne yaaa öyle. Çok kötü, hiç bakmam bile o mesaja 😒😔
Öyle mesaj atan insanla direk bağlantıyı koparırım mk adam gibi yazacaksa yazsın
ben cevap vermiyorum, bu yazışma işi olmasi gerekenden fazla ciddiye aliniyor ya onun yerinde dikkatinizi karsinizdaki insana verin daha saglikli iliskiler kurulacaktir.
Hmm diyene hımını yerim, tamam diyene tamamını yerim derim.
Hı hı yazarsın olay orada biter sohbet kilit. İleriye gitmez.
Bencede itici yani bari ne düşündüğünü falan söylese biz sinir olmayalim
Başka konu açarak biz tecrubeliyiz o konuda kizlar sürekli hmm
verilmez. konusmak isteseydi böyle bısey yazmas veya bu cümleden sonra baska bir konu bulup yazardi zaten
İşime gelmeyen konular da yaparım. 😀
Hiçte yapmıyorsun
İyi ki djfjs
En çok benim cevabım 😆😆
Etme eyleme dkdj
😆😆maalesef
Pekala görüşme bitti saniyorsam gibi espri yapabilirsin tabi karşındaki kişinin mizah seviyesine kalmış ama sen bilirisn
Görüldü att öslsös
Sonra birkaç dakika sonra "sustun" mesajı geliyor siniiir ya sjdjs
Bir daha görüldü atıyorum, sonra sinsice engel sjdjs
😌🤌 mis misss
Hmm ne lan at kafası, diye cevap verilir
😅😅
Sen ne sanıyorsun lan kendini 😄
Kelime darağacı o kadar demek ki 😅
Kesinlikle
Görüldü hjzjaksskks
Sonra "eee sustun?" Ahahahaha
Ommmmmm yazarım
😏
Mhmh diyorum ben.
Ayrıca hıhı demelerini hiç sevmiyorum ıhıh desem olmicak.
Hmmm ne ne Düşünuorsun allah askına cevap falan vermem
Aynen ben resim atıyorum himm yazıyı ne gerkiyosa söylesene begendinmi begenmedinmi
Hiç sevmiyorum bu tarz mesajları...
Ben de 😒
🙃🙃
Hmmm ne hmmm yapram denir
"Öyle işte " ya da "hıhımm" gibi
Hımınada mıhınada nalınada derim ben
Hhhhhhiiiiihhhmmmmmmmm yazarım
Açık konuş demeli
Hmmm diye cevap verilir
görüldü atıp gidesim geliyor
Ne hmm yazacak bir şey bulamadın mi derim
hiçbir şey yazılmaz