İnternet & Teknoloji "Hmm" mesajına nasıl yanıt verilir? YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bir insan neden hmmmm yazar kiEn nefret ettiğim şey Siz ne cevap yazarsınız bu durumda? "Hmm" mesajına nasıl yanıt verilir? Cevapla Mesaj Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
KaRTaL_27 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 66% +1 yıl Konuşmak istemeyen hım yazar hım yazılmasından nefret ederim bir iki defa görmezden gelirim devamı bı getirirse ben ona hım bile yazmam 6 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Cevap verilmez görüldü bile atılmaz. Ana ekrandan mesaj silinir 1 0 Yorumla
steelwings Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Hmm dedi yapramı yedi ajdjdjajaBiraz ilkokul atışması gibi oldu ama... 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 926 cevap paylaştı. Bu tarz bir söylem üzerine edilecek herhangi bir kelam yoktur.. 0 2 Yorumla YorgunBirCicek +1 yıl Tarzın güzelmiş Yorumla İdentityKa +1 yıl Mersi, çok incesiniz.. Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Engelliyorum. Mesajda tepki asla sevmem 1 0 Yorumla
Yiykiyiya Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl Cevap vermem. Konuşmayı bitirme kelimesi bence bu. 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 676 cevap paylaştı. Asla o mesaja yanıt vermem 😇 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 855 cevap paylaştı. Allah bu kadar sevdirmesin kimseyi 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 805 cevap paylaştı. görüldü 0 0 Yorumla
_-_JoKeR_-_ Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 379 cevap paylaştı. Yazmam ben 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Konuşmak istemeyen hım yazar hım yazılmasından nefret ederim bir iki defa görmezden gelirim devamı bı getirirse ben ona hım bile yazmam
Cevap verilmez görüldü bile atılmaz. Ana ekrandan mesaj silinir
Hmm dedi yapramı yedi ajdjdjaja
Biraz ilkokul atışması gibi oldu ama...
Bu tarz bir söylem üzerine edilecek herhangi bir kelam yoktur..
Tarzın güzelmiş
Mersi, çok incesiniz..
Öyle işte.. yazabilirsin
Engelliyorum. Mesajda tepki asla sevmem
Cevap verilmez
Peki diyerek
Görüldü atarım
Cevap vermem. Konuşmayı bitirme kelimesi bence bu.
Vay ne güzel hmm dedin denir akske
Asla o mesaja yanıt vermem 😇
Valla bi bok yazilmayi hak etmiyo
Allah bu kadar sevdirmesin kimseyi
Görüldü
Heeee
Ben hıhı diyorum 😅
görüldü
Iyi yaz gec
Hımmmmmmm diye
Yazmam ben
görüldü