Geçtiğimiz yıllarda, bulunduğum şehirde deprem oldu. Gsm iletişimi neredeyse tamamen sona erdi. Buna yönelik bir iyileştirme olmaması üzücü. Peki siz bu durumla ilgili ne düşünüyorsunuz?

Geçtiğimiz yıllarda, bulunduğum şehirde deprem oldu. Gsm iletişimi neredeyse tamamen sona erdi. Buna yönelik bir iyileştirme olmaması üzücü. Peki siz bu durumla ilgili ne düşünüyorsunuz?

Sorunları problemleri herkes biliyor ama kimse birşeyleri düzeltmek için uğraşmıyor bu konuda ne konuşsak boş yani yapacak bir şey yok ölen öldüğü ile kalır yaşayanlar da hayatına bakar bu eskiden de böyledi şimdi de böyle uzun lafın kısası kendi önlemini kendin alacaksın müstakil ev gibi eğer devlete veya firmalara şirketlere bakarsan deprem sonrası dımdızlak kalırsın
maalesef mağara dönemindeyiz
Hiçbir şey düşünmek istemiyorum artık. Ben enkaz altındayken telefonumla insanlara ulaşabilirdim ama neden ulaşamadım biliyor musun? Çünkü şebeke hiç yoktu biz orada ölümle burun burunayken o lanet şey çekmiyordu... 26 ay sonra görüyoruz ki hâlâ akıllanmamışlar...
Ne diyeceğimi bilemiyorum
🙃
Ben de deprem kentlerinde idim. Üzülerek söylemeliyim ki, çok uzun süre iletişim ağı tamamen koptu. Haber vermek bi tarafa, iletişim kurma dahi olmuyordu. Umarım bundan sonrası için bir düzelme olur.
Cevap
3Cevap
GMS operatörleri bu konuyu takip altına alabilir mi? Deprem esnasında hatlar çekmiyor kimse kimseye ulaşamıyor..
Yapılması gereken bu olmalı zaten
Vergi almaktan yorulmadılar biz yorulduk..
Hepimiz iptal etmeliyiz bunlar da gücünü şspat etmek zorunda kalmalı
Bakanlıklar çıkıp ses çıkarmıyorsa soruşturma açmıyorsa demek ki olması gereken bu
Allah belalarını versin onlarn, aldklari para bogazlarnda dursun
Pandemi sonrası iyice umursamaz oldular al birini vur ötekine
Almanya bizi kıskanıyor yersen
Boykot
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?