Merhaba dostlar Excel programını öğrenmek için ilk olarak nereden başlamaliyim Excel programına kafayı takmış bulunmaktayım kurs arıyorum kurs olarak ilk nereye bakmam gerekir online kurs arıyorum arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
Excel programını iyi öğrenebilmek için nerden başlamaliyim?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Merhaba, YouTube üzerinde yerli yabancı bir çok eğitim serisi var. Udemy de fena değil oraya da bakabilirsin.
Ya Hakim olsam dediğim gibi sıkıntı kalmayacak her şeyi eksiksiz öğrenmem lazım ama
Cevap sahibi
1 yıl
Bunun için epey uzun bir yol var o zaman. Makrolar ve yapay zeka da işin içine dahil oluyor. Exceldepo diye bir site vardı. Orada bu işin üstadları oluyordu hala duruyor mu bilmiyorum.
Tam olarak ne için kullanacaksanız o kadarını öğrenmek. Excel dipsiz bir kuyu. İyi düzeyde bilmek yeterli. Ben de epey merak sarmıştım bir ara. Makrolar vs. Sonra phyton işimi gördü tekrar dönmedim. Basit tablolar yapıyorum lazım oldukça excelde.
Basittir doğrudur da Kaç ay sürer peki bu programları öğrenmek biraz ilaç vs kullanıyorum engelim de var %52 Raporluyum.
Cevap sahibi
1 yıl
İleri düzeyi bankalar, mühendisler, şirketler falan kullanıyor. Ofis için ileri düzeye gerek yok ama istiyorsanız öğrenin. O eğitimler kaliteli ise iş görür.
Allah razı olsun değerli yorumların için hocam teşekkürler ama başliyacağim fakat şu sıkılma olayını bir türlü atlayamadım ne yapabilirim bu durum da peki sizce ben?
Kesinlikle küçük bir laptopum var orada deniyerek öğrenebilirim bence hem kurs da var YouTube de var defter falan alırım bir kenara not almak için tertemiz
En İyi Cevaplar