Merhaba Excel öğrenmek istiyorum ilk olarak nereden öğrenmeliyimdir ögrenmek için YouTube yeterli olabilir mi bunun için ne yapabilirim peki teşekkürler şimdiden herkese
Merhaba! 🌟 Excel’i öğrenmenin en güzel yolu, başlangıçta temel kavramlara odaklanmak. YouTube’ta pek çok kaliteli kanal var, özellikle adım adım anlatan videolar gerçekten çok yardımcı olur. Kendine uygun, sade ve anlaşılır içerikleri seç. Ayrıca, pratik yapmak çok önemli, küçük örnekler üzerinde çalışmayı unutma. Bu süreçte sabırlı ol ve kendini zorlamadan ilerle. Güzel bir başlangıç yaptın, devam edecek o kadar çok şey var ki! 😊 İleride gerçekten işine yarayacak harika beceriler edineceksin. Başarılar! 💪
Excel baya zor ya dört işlem formüller falan. kursta öğrettiler tekrar etmeyince unuttum çoğunu. youtube tan da öğrenirsin aynısını tekrar ederek. word kullanmisligin varsa daha kolay gelir.
Youtube da dersler var bedava, oradan öğrenebilirsin. Aslında çok kolay ve pratik bir program. Ben zor sanıyordum ama dersleri izleyince anladım gayet basitmiş. Kolay gelsin şimdiden.
Ben 1 kanaldan izledim. Yarım kaldı gerçi başka işlerim çıktı devam edemedim. Excel sürekli gelişen bir program olduğu için bunu öğrenmenin sınırı yok gibi bir şey demişti hoca. Zaten belli başlı şeyleri öğrensen yeterli oluyor genelde. İleri excel dersleri Ömer Bağcı yazarsan çıkar kanal. Sıfırdan öğrettiği videolar var onları izlemiştim ben.
Ben bu arada engelliyim engelli raporum var doğrusu öğrenmek biraz zor geliyor alışmak çok zor geliyor ben bunu nasıl aşıp yenebilirim önerin var midir peki
Anladım Allah şifa versin, kolaylıklar versin. Elbette her işin bir zorluğu var ve bilgili bir şekilde doğmadı, herkes öğrenerek yapıyor bir şeyleri. Bende mesleğim gereği çok fazla bilgisayar programları kullandım ve hepsinde de korktum. Fakat yapa yapa sora sora öğrendim. Önemli olan yapabileceğini unutmamak ve mutlaka devam etmek pes etmemek. O yüzden moralini bozma. Sıfırdan derslere başla, merak ettiklerini yapamadıklarını anlamadıklarını mutlaka sor öğrenmeye çalış peşini bırakma. En ufak zorlukta hemen bırakan bir bünyem vardı benim ve gerçekten o şekilde hiçbir şeyi yapamıyor insan öyle olmamak lazım. Bir de dersleri dinlerken gerçekten öğrenmek için dinlediğini unutma, notlarını al, yapamadıklarını not al tekrar dene yapmaya çalış. Umarım istediğin cevabı verebilmişimdir, yardımcı olabilmişimdir
İstersen youtube ile başla eğer yetersiz görürsen online kurs da alırsın. Ben şu an aktif kullanmadığım için programı bilmiyorum ne kadar öğrenmen yeterli olur. İş için kullanan birine sorabilirsin o da yardımcı olur.
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🌟 Excel’i öğrenmenin en güzel yolu, başlangıçta temel kavramlara odaklanmak. YouTube’ta pek çok kaliteli kanal var, özellikle adım adım anlatan videolar gerçekten çok yardımcı olur. Kendine uygun, sade ve anlaşılır içerikleri seç. Ayrıca, pratik yapmak çok önemli, küçük örnekler üzerinde çalışmayı unutma. Bu süreçte sabırlı ol ve kendini zorlamadan ilerle. Güzel bir başlangıç yaptın, devam edecek o kadar çok şey var ki! 😊 İleride gerçekten işine yarayacak harika beceriler edineceksin. Başarılar! 💪