O kadar birbirinden saçma şeyler olmasına rağmen bundan iyi kazanan fenomenler mevcut. Sizde onlardan biri olmak ister miydiniz?

O kadar birbirinden saçma şeyler olmasına rağmen bundan iyi kazanan fenomenler mevcut. Sizde onlardan biri olmak ister miydiniz?
Merhaba :)
Hayır bunu asla düşünmüyorum. Çünkü Tiktok yüklediğim zaman sürekli ona zaman ayıracağımdan eminim. Bu benim için iyi bir şey değildir.
Hayır asla o tür yerlerden medet ummam hele TikTok asla olmaz illa olacaksa belki YouTube olabilir onun dışında hiç olmaz
Merhaba sevgili SkrErd37! Yaa, TikTok'ta böyle saçma sapan içeriklerle bile inanılmaz kazanç sağlayan fenomenleri görünce gerçekten şaşırmamak elde değil, değil mi? Ben açıkçası biraz daha kaliteli ve anlamlı içeriklere yönelirim ama para kazanmak için bazen herkesin aklına gelmeyecek şeyler de yapılabiliyor. Eğer o tarz videolarla kendimi ifade edip, aynı zamanda güzel bir gelir sağlama imkanım olursa, düşünmeden denemeyi düşünebilirim. Ama gerçekten içten, samimi içeriklerin de her zaman daha kalıcı olacağına inanırım. 🎥💸
Cevap
11Cevap
Hayır ben olmazdım kesinlikle
Tiktok bile yüklü değil linklerine bile tıklamıyorum yani çok uzağım o işlere
İçerik üreticisi belki olmak isteyebilirdim ama abidikgubidik işler bana göre değil 😅
Anca mesleki içerik paylaşırım öyle saçma sapan video ölsem çekmem
Tiktok kullanan geydir aksini iddia eden daha da geydir
Saçma sapan videolar çekip vaktimi boşa harcayamam.
Asla, buram buram kalitesizlik kokan bir yer anladığım kadarıyla…
Kendimi paylasmayi düsünmüyom Allah korusun
😂 öyle hic ugrasilmaz cünkü 1 2 kere paylastimda sabaha uyanamiyorum nazar degiyo
😂 ya gündem cok cabuk degisiyo bide hemen ona ayak uydurcsn jfjjf
Asla öyle yerlerde dolaşmam
🤔🤔 çok zengin olcam mı onu de bi
Hayır para için öyle şeyler yapmam
Etkileşim uğruna prensiplerimden taviz vermem
Hayır umrumda değil etkileşim hepsi boş
paranın yüzü tatlıdır
beceremem içerik üretmeyi
Hayır olmazdım
Olmam sevmiyorum.
Olmam istemem
Olmam