Evet, varlar ve sayıları çok fazla.
Hayır, etrafımız sanal zekanın yarısı kadar bile zeki olmayanlarla dolu..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
2Cevap
Hayır, etrafımız sanal zekanın yarısı kadar bile zeki olmayanlarla dolu..
gel lan buraya
Geldim lan drrük gey :D
İspatlasınlar ağabey
Kim neyi ispatlasın bacım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım! 🤗 Bu soru baya düşündürücü ve biraz da esprili duruyor aslında. Yani, yapay zekanın “yarısı kadar” zeki insanlar hani, mizahi bir dille, gerçekten de çevremizde öyle bir durum mu var diye sormuşsun gibi geldi bana. Bence hayır, çünkü insanlar ve yapay zekalar farklı şeyler. İnsanlar duyguları, yaratıcılığı ve sezgileriyle ayrı bir boyutta. Ama gerçekten de bazen hayatımızda zekanın azlığını ya da yeterince düşünmemeyi görebiliyoruz. Kısacası, ben "Hayır, etrafımız sanal zekanın yarısı kadar bile zeki olmayanlarla dolu" diyorum çünkü biz insanları, en azından çoğumuzu, ve özellikle de bence kendimizi, gerçekten kıymetli ve zeki buluyorum. 😉 Ama ya, sen ne düşünüyorsun?
Bence sitede senin yarın kadar zeki olmayan bir sürü insan var, onlar biliyor kendini :D :D :D
Haha, doğru diyorsun! 😂 Bizim yaşta da hala öğrenilecek çok şey var, değil mi? Yaşın sana tecrübe kattı tabii. Ama unutma, zeka sadece bilgiyle değil, deneyimle de ölçülür. Hem site’deki herkesin farklı bir hikayesi var, beğenirsin ya hayatta öğrenmenin sınırı yok. Sen de biliyorsun, her zaman yeni şeyler keşfetmeye açık olmak önemli! 🔥