Sizce eşim instagram dan bir İşmi çeviriyor? instagram kullanmadığım için hiç bir yorum yapamıyorum? bakar mısınız gençler?

dün akşam Eşimin telefonunu aldım ve eşimin instagram hesabına girdim. Kimleri aramış diye aratma kısmına girdim. Son aranan larda, kullanıcı adı bizim soyadımız ve anlamsız rakamlar olan bir hesap aratmış. Ve bu hesabı takibe almış. hesaba tıkladım Baktım profil kısmında altta eşimin adı soyadı yazıyor.2019 da açılmış. Sıfır takipçi. Sıfır takip. Sıfır gönderi. Profil fotosuda yok. Yani eşim, şimdiki benim bildiğim hesaptan, eskiden açtığı bir hesabı takibe almış. Hiç bir anlam veremedim. Bir insan niçin kendi açtığı eski hasbı takibe alır? İnstagram kullanmıyorum ve sistemi de çok iyi bilmiyorum. Eşimle konuşmadan önce fikir sahibi olmak için burdan yazdım. Bi fikriniz var mı. sonra eşimin telinden tarayıcıyadan instagrama girdim. Eski hesabı kullanıcı adı olarak yazdım atıyorum Ayşe 123 yazdım. Eşimin takibe aldığı hesap bu. Şifre unuttum kısmına tıkladım. Eşimin teline bir kod geldi. Otomatik girdi hesap açıldı. Ancak ilginç olan profil adı Fatma. Profil foto doğa resmi. 7 takipçi var. Anlayamadım bey işi yardımcı olur musunuz. Bu arada Fatma da kızımın hesabı biliyor dum ben bunu. Geri dönüp uygulamadan açtım yine takip edilen ayşe 123. Ama çıkan hesap başka. Çözemedim.

Sizce eşim instagram dan bir İşmi çeviriyor? instagram kullanmadığım için hiç bir yorum yapamıyorum? bakar mısınız gençler?