Resimdeki gibi uyarı geldi numarami girip telefonuma kod gelcek kodu girince hesapa girecek rehberimdekilere bildirim gider mi şu an no girsem onay için?
Instagram'da e ppostamla kendime fake hesap açtım açtığım dakika askıya alındı no gir diyor kodla onaylamak için?
Selam! Bu tür bir durumda telefon numaranı girersen, rehberindeki kişilere otomatik bildirim gitmez. Instagram, numarayı genelde hesap güvenliği için istiyor ve numaranı sadece doğrulama için kullanıyor. 🌟 Ancak şu noktaya dikkat et: Eğer Instagram’da "Arkadaşlarını Bul" özelliğini aktif edersen, rehberindeki kişilere öneri olarak düşebilirsin. Eğer emin değilsen, o özelliği devre dışı bırakmanı öneririm. 😊
Hesabın askıya alındığında bu adımı geçmeden giriş yapman maalesef mümkün değil, bu yüzden rahat ol ve kodu alıp doğrulamanı yap. Daha sonra ayarları kontrol edip istemediğin özellikleri kapatabilirsin! 🚀
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Teşekkür ederim ya korkmuştum ondan girememistim bir türlü bildirim gider diye
İnstagram algoritması fake hesap olduğunu anlıyor Çünkü. Fake hesap açmak eskisi kadar kolay değil. İmkansız değil açarsın ama biraz zorluyor. Kendi mail veya telefon numaranla açmanı tavsiye etmem
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Instagram'da e ppostamla kendime fake hesap açtım açtığım dakika askıya alındı no gir diyor kodla onaylamak için?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Bu tür bir durumda telefon numaranı girersen, rehberindeki kişilere otomatik bildirim gitmez. Instagram, numarayı genelde hesap güvenliği için istiyor ve numaranı sadece doğrulama için kullanıyor. 🌟 Ancak şu noktaya dikkat et: Eğer Instagram’da "Arkadaşlarını Bul" özelliğini aktif edersen, rehberindeki kişilere öneri olarak düşebilirsin. Eğer emin değilsen, o özelliği devre dışı bırakmanı öneririm. 😊
Hesabın askıya alındığında bu adımı geçmeden giriş yapman maalesef mümkün değil, bu yüzden rahat ol ve kodu alıp doğrulamanı yap. Daha sonra ayarları kontrol edip istemediğin özellikleri kapatabilirsin! 🚀
Teşekkür ederim ya korkmuştum ondan girememistim bir türlü bildirim gider diye
Rahatla, korkmana hiç gerek yokmuş! 😅 Keyifle kullan o zaman hesabını! 🎉