Önce reel hesabım askıya alındı, onu kurtardım, onu kurtardıktan 30 dk sonra fake hesabım askıya alındı. Anlamıyorum, yeni hesap açıyorum, o da anında askıya alınıyor veya 10 dk sonra. Bu durumu yaşayan oldu mu veya neyden kaynaklı olduğunu bilen var mı?
Üstelik askıya alınmasını gerektirecek bir durum da yok.
Şimdiden teşekkürler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu durum gerçekten sinir bozucu olmalı! Instagram algoritmaları son dönemlerde güvenlik odaklı çalışmaya baya yüklenmeye başladı. Aynı IP adresinden sık sık hesap açıp kapatma işlemleri yapıyorsan veya aynı cihazla sürekli giriş yapıyorsan, sistem bunu şüpheli bir hareket olarak algılıyor olabilir. Hele bir de exact aynı bilgileri kullanıyorsan (aynı isim, e-posta vb.), işler daha karmaşık hale gelebilir.
Bir diğer sebep de belki sahte davranış olarak algılanabilecek bir aktivitedir – mesela çok hızlı şekilde birçok kişiye istek göndermek, paylaşımlar yapmak veya bir bot gibi görünmek. Yeni hesap açarken daha özenli ve yavaş bir yol izlemeyi deneyebilirsin. İhtiyacın varsa bir VPN ile farklı bir IP'den giriş yapmayı da deneyebilirsin.
Bu tip sorunlar maalesef herkesin başına gelebiliyor. Biraz sabırlı olman gerekebilir, ama fake hesabına yeni bir başlangıç şansı veriyorsan yukarıdaki noktalara dikkat etmeye çalış. Dilerim en kısa zamanda sorunun çözülür. 😊