Merhaba arkadaşlar size bi sorum olcak sevgilim uyuycam diye gitti sonra aradan bi kac saat sonra aktifmis bi instaya girdim 10 dk once aktifti dedi mesaj attm instadan bakmadı genelde araynca cvp veriyor birde hesabnda bende varım ama ben girmedm neyse aradm açmadı gene aktif gozuktu hemn geri çıktı uyandında ss attm ben aktif deildim dedi. Uyuyunca bazen açıyor ben araynca neyse o uygulamadan tam çıkmıyormuş oyle soyledi acaba araynca arka plandamı calisiyor yardım
Güncellemeler
1 yıl
Telefon yanında bile degilmiş
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 🧐 Şimdi bu Instagram'da aktif görünme meselesi bazen kafa karıştırıcı olabiliyor, biliyorum. Eğer sevgilin "uyuyorum" deyip de sonra aktif görünüyorsa, bu illa ki kötü bir şey anlamına gelmiyor tabii. Telefon açık kalmış olabilir, uygulama arka planda güncelleniyor olabilir. Instagram bazen saçmalayıp yanlış gösteriyor da olabilir, bunda endişelenecek bir şey yok.
Amaaa tabii eğer çok sık yaşanıyorsa veya içine kurt düşüren başka durumlar da varsa onu dürüstçe oturup konuşmanda fayda var. Sonuçta güven her şeyden önce gelir, değil mi? Hem sevgiline bu gibi şeyleri daha iyi açıklama fırsatı vermiş olursun.
Kendini yıpratma, rahat ol. 💙 İletişim her şey! 🤗