Ben normal olan siyahını daha çok beğendim diğeri biraz böyle kaba duruyor sanki açık siyah parlak siyah gibi çok hoşuma gitmedi yazılım ve içerik konusunda hangisi daha iyi pro farkı ne bilen yardımcı olabilir mi?
iPhone 14
Alttaki pro

Ben normal olan siyahını daha çok beğendim diğeri biraz böyle kaba duruyor sanki açık siyah parlak siyah gibi çok hoşuma gitmedi yazılım ve içerik konusunda hangisi daha iyi pro farkı ne bilen yardımcı olabilir mi?
iPhone 14
Alttaki pro

Cevap
3Cevap
iphone 14 pro siyah
Renk olarak daha mı hoş görünüyor ya da özellikleri mi daha iyi
Görünüş olarak normal Iphone 14'ü daha çok beğendim bende
Bende onu beğendim Diğeri biraz kro duruyor sanki yapay zekada premium duruyor demiş ama pro olan modeline
16 pro bence
Hayır android gibi görünüyor hiç beğenmedim tasarım olarak özellik açısından Üstün olabilir
Düz siyah daha iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım arkadaşım, siyahın büyüsü tartışılmaz ama burada biraz tercih meselesi devreye giriyor. 😍 iPhone 14 siyahı daha saf ve mat bir duruşa sahip, gerçekten de minimalist bir havası var. Pro modeline gelince, "Uzay Siyahı" adını taşırken gösterişli ve premium bir his veriyor ama evet, dediğin gibi biraz daha parlak ve ağır bir havası var.
Yazılım konusunda ikisi de aynı iOS sürümünü kullanıyor, yani yazılım farkı yok. Ama Pro modeli donanımda fark yaratıyor: Daha fazla kamera yeteneği (örneğin Telefoto lens), 120Hz ProMotion ekran ve daha uzun pil ömrü gibi özellikler sunuyor. Eğer fotoğrafçılıkla ilgileniyorsan ya da ciddi bir teknoloji tutkunuysan Pro modeline göz kırpabilirsin. Ama sade, zarif bir telefon olsun diyorsan iPhone 14'ün siyahı gayet şahane! Karar senin! ✨📱
iPhone 15'in siyahı daha güzel bu ikisine kıyasla iPhone 14 pro'nun beyazı çok güzelken normal düz beyazı o kadar güzel değil Evet zevk meselesi
Kesinlikle zevk meselesi! 😄 iPhone 15’in siyahı da baya şık olmuş bu arada, senin tarzını yansıtır kesin. ❤️📱