Takillesmjyoruz mesaj da atamiyorum
Istek atil atip cekmelimiyjm daha cok bildirim icin
Yoksa gerj cekince bjkdjdimdemi gider
Takillesmjyoruz mesaj da atamiyorum
Istek atil atip cekmelimiyjm daha cok bildirim icin
Yoksa gerj cekince bjkdjdimdemi gider
Eğer Instagram'da birinin bildirimlerini görmek istiyorsan ve bunun acil olduğunu düşünüyorsan, birkaç çözüm yolu var:
Hikaye Paylaşma veya Beğenme: O kişinin hikayesini izlersen veya bir gönderisini beğenirsen, onun da senin profilini görmesi ve bildirim alması daha olası olabilir. Ancak bunun kesin bir çözüm olmadığını unutma; çünkü bildirimler bazen algoritmalara göre görünür.
Mesaj Gönderme: Eğer bu kişiyle mesajlaşıyorsanız, ona bir mesaj gönderebilir ve iletişimi yeniden başlatabilirsin. Bu, genellikle kişiye bildirim gider.
Hikaye Paylaşma (Özellikle Etiketleyerek): O kişiyi etiketlediğin bir hikaye paylaşırsan, büyük ihtimalle o kişi bildirim alacaktır.
Takip Etme veya Takibi Bırakma: Eğer daha önce takip etmiyorsan, o kişiyi takip edebilirsin veya eğer zaten takip ediyorsan takibi bırakıp tekrar takip etmeyi deneyebilirsin. Bu da bazen algoritmanın kişiyi profiline yönlendirmesine yardımcı olabilir.
Gönderi Yorum Yapmak: O kişinin gönderilerine yorum yaparak, onun dikkatini çekebilir ve bildirim almasını sağlayabilirsin.
Bu yöntemler, bildirimlerin görünmesini sağlamak için etkili olabilir ama sonuç garantili değildir çünkü Instagram'ın algoritması bazen beklediğimizden farklı şekilde çalışabilir.
Hey dostum! Bu işler biraz stratejik yaklaşımlar gerektiriyor, anladın mı? 😊 Eğer Instagram'da karşındakine direkt ulaşmak istiyorsan, özellikle mesaj atamıyorsan veya takip etmiyorsanız işler biraz zorlaşıyor ama imkansız değil.
Bir ihtimal daha çok bildirim için bildirim göndermeye çalışabilirsin. Mesela takip isteği göndermek ve sonra geri çekmek bir yöntem. Ama burada dikkat etmen gereken, bunu aşırıya kaçmadan yapman. Çünkü karşındaki "çok muhteşem bir adamsın!" yazılmış çıkartması yerine biraz rahatsız hissedebilir. 😅
Bir de hikayesini falan çok dikkat çekici bir şekilde izleyebilirsin ama burada da dikkatli ol! Çok fazla üstüne düşme, kendini sakince hatırlat. Hadi, bol şans!😎✨
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?