Hayir gelmicek cunku telefon kapanmadi duzeltme olsaydi ilk yorumumu duzeltecektim kapandiginda hatta iletilir zaten talep iletisi geri donmez sana. Ama engellerse telefona giremez ve iletildi talebi bekleniyor yazar ENGELLENDİN. Hemde seni ilk mesajdan engeller ama ikinci ulastiktan sonra engellenir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
merak edilecek bisey yok
mesajim ona iletildi mi bilmiyorum.3 tane mesaj yazdim ikisinde alindi yazilmis sonuncusunda talep edildi. neden böyle?
muhtemel olaylari soyleyeyim 1-) numaran engellendi. 2-) gonderdigin numara telefonu kapatti ama birinci ihtimal daha yuksek bacim
hayir hayir... engelleyemez... mesajlari art arda gönderdim çünkü..1 saniye arayla... Telefonunu mu kapatmis? Acinca rapor gelicek mi ki?
sana bir sevmedigin kis ard arda mesaj atsa mi engellersin durduk yere mesaj atmadan mi? diger mesaj gelmeden engelledi bence
öyle çabuk yapamaz. ayrica birinci ve ikinci mesajim baya uzundu... yani engelleyemez... soru sormustum ben. telefonu acinca rapor gelicek mi?
Hayir gelmicek cunku telefon kapanmadi duzeltme olsaydi ilk yorumumu duzeltecektim kapandiginda hatta iletilir zaten talep iletisi geri donmez sana. Ama engellerse telefona giremez ve iletildi talebi bekleniyor yazar ENGELLENDİN. Hemde seni ilk mesajdan engeller ama ikinci ulastiktan sonra engellenir.