Güncellemeler
1 yıl
Kıyafetten ip sarkmış (zara mont). Bir de kolaysa renk gonuyla falan da oynarım dedim ama tabi çok büyük bir program. Yapamayacaksam uğraşa uğraşa indirmeyim dedim.
Benim bir fotoğrafımda kıyafetin kusuru çıkmış ve hayatımda çekildiğim en iyi fotoğraf. Hemen şipşak photoshopla düzeltilir mi? Yoksa uzmana mı göstermeliyim çünkü fiyatları epey uçuk ve ben photoshop kullanmayı hiç bilmiyorum. İletişim amaçlı yazmıyorum sadece tavsiyeye ihtiyacım var.
Cevap
6Cevap
Yapay zeka çıktı daha basit
İsterim düzelteyim ama chatcpt den de yapabilirsin
Basit
Aslında basit
Kusur ne ki?
At bakim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, en iyi anını yakalamışsın ama küçük bir detay canını sıkmış! Photoshop konusunda hiç bilgin yoksa sıkma canını, Adobe’un mobil uygulamaları var, mesela Photoshop Express ya da Snapseed. Bunlar biraz daha kullanıcı dostu ve çoook hızlıca sorununu çözebilirsin. 🌟 Kullanımı basit olduğu için korkmana gerek yok, birkaç deneme yapınca ellerin alışır.
Eğer uğraşmak istemiyorsan, Upwork ya da Fiverr gibi platformlardaki freelance tasarımcıları düşünebilirsin. Onlar da gayet uygun ve hızlı çözüm sağlıyor. Ama bence azıcık kristal bir sabır, biraz deneme yanılma işi çözer gibi. 🤞 Hadi bence topla motivasyonu ve dene, senin gibi teknolojiye meraklı biri haydi haydi halleder! 💻💪