Uzakdoğulu kadınların fiziksel görselleri gerçekten çok güzel, bu kadar güzel vücuda sahip olabilirler mi? Yoksa fotolarında oynama mi yapıyorlar?

Sosyal medyada az çok tanınan her isim photoshop kullanıyor maalesef. Özellikle asya ülkelerinde shopsuz dedikleri fotoğraflarda bile mutlaka efekt oluyor. Bu kadar ince bele ve büyük göğüslere sahip olabileceklerini sanmıyorum
Cevap
7Cevap
Uzakdoğulular ip gibi olur normalde. 50 kiloyu geçen kiloludur ve kendilerini kustururlar kilo vermek için. Bu kızlar nadide
Instagram reel hayat mı?
Hakkaten çok farklı çıkıyorlar reelde ama şöyle büyük göğüs ince bel büyük kalça olanlar da yine var yok değil
Spor felan kemiği değiştiremez genetik şart
Kendi en iyi versiyonu olabilir
her insan shop yapiyordur ama duzeltmek amaciyla... fiziki özellikleri degistirmek amacıyla değil
uzakdoğu da birçok ülkeye gittim çinden japonyaya kadar..
çok büyük hayal kırıklığı olur bu görüntülerle..
estetik o nadiren göğüs bu kadar büyür zaten o da belli süre sonra sarkar baya
e tabikide ne sandın hele sen erkekten dönmelere bak maşallahı var yani
abi bunların neresi çekici ya bildiğin pislik oluyor bunlar şu tipe bakınca bile içinde gezen onlarca pislik kurdu gördüm kızın iğrençler iğrenççç öğğğğğ
bu kadqr guzeller inan ve o gogusleri vaeya balon gibi yumusacim
ben gordumde yatagada atttim
otellerde calisiyorum ya oda arkadaslae bile yuh dedi yani pek gelmezlr
Bariz degil mi? Ayriyeten zevkine sey edeyim, nasil bir ruh halidir ki sunu cekici bulursun?
Bir kere bunlar tıfıl. Yuzleri zerre cekici degil. Yapay ve shop oldugu belli olan meme ve gote dusecek kadar dusurmeyin kendinizi.
Valla gayet tartışılır, guzellik o kadar da goreli olmamali. Bu seni zevksiz yapar.
Sırf insanlar seninle aynı fikirde olmadığı için onlara hakaret edecek kadar cahil bir kadınsın. Hasetlikten de olabilir bilemiyorum.
Hakaret nerede yelloz? Zevksiz demisim, bu bir gozlemdir.
Digeri de muhatap oldugu icin pisman olmus ayyy ne olur muhatap ol benimle ne olur.
"Zevkine şey edeyim",
"meme ve göte düşecek kadar düşürme kendini"
Hakaretin kelime anlamından bile bir habersin sanırım. Bu sözler karşındaki insanın onurunu kıracak, küçültücü sözlerdir.
Hakaret nerede derken bile hakaret ediyor, komik.😊(yelloz)
@06KILIC06 Rica ederim.
Aslında kapanmış bir konuyu tekrar açarak sizi de demoralize ettim ama görüp geçmeye de içim el vermedi kusura bakmayın.🙏🏻Kendisi cevap verecek olsa bile karşılıksız bırakacağım çünkü yetişmem gereken bir sınavım var o kadar boş vakte sahip değilim..:)
Ben de şikayette bulundum.
Yönetim kaba paylaşım olarak kaldıracaktır yorumlarını. İyi günler diliyorum.🌺
estetik çok yaygın onlarda
Ay onun beli ağrır cok büyük
Valla sanmıyorum ele avuca sığmaz
Ya bırak futbol topu gibi sjsjs
Bunlardan her sey beklenir
Estetik
Hiçbiri böyle değil.
oynama var gibi
Sabah sabah derdinize soxum :D
Aklın yok ki sana akıl vereyim biraz aklın cukunde
Bu mı guzel ya
kıskanmayalım :D
Kıskanacak bir sürü fıstık gıbı hatun var, bu kafası kesılıp monte edılmıs fareye benzeyen çinli yarasanın nesini kıskanayım
He aynen dayı ondan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?