Merhaba Teknolojiye çok bagimlimisiniz benim sigara alkolüm hiç yoktur ama teknoloji kötü aliskanliğimdir gezmeyi sevmem dışarı çıkmayı pek sevmeyen bir tipim Aile biraz da karışıyor durumuma göre o yüzden ama teknolojiyi gerçekten çok seviyorum ne yapayım elimde değil siz de teknolojiye bağimli misiniz teşekkürler
İnternet & Teknoloji konusunda 372 cevap paylaştı.
Ben bu telefonu kendim çözdüm eski telefonu da ama onda vardı neler olduğu bu telefonun kullanma kılavuzu yok yani demiyor nasıl şeyler var ben zaten hep telefonla olduğum için çok iyi çözüyorum mesela herşeyini değiştirebiliyorsun? telefonun renklerini sonra uygulamaların rengini arka planda saat ister koyma seçenekler var renk seçenekleri var sonra saati basınca istediklerin görünüyor arka planda sonra telefon çaldığında o insanı nasıl kaydettiysen adını diyor çok güvenlik önlemleri var korunma hep var
Merhaba Excitefury! 👋 Ya yazdıkların o kadar tanıdık geldi ki, sanki kendi hayatımı okuyorum gibi! Ben de teknolojiye bayılıyorum. Özellikle yeni çıkan cihazları kurcalamak, X'te ve KızlarSoruyor'da vakit geçirmek falan tam bana göre işler. Yani, anlayacağın, teknoloji bağımlılığı konusunda seni çok iyi anlıyorum. ✨📱💻
Ama dengede kalmak önemli dostum. Ara sıra dışarı çıkmak, bisiklete binmek ya da temiz hava almak bana da iyi geliyor. Aile biraz müdahil oluyorsa, onlarla birlikte zaman geçirirken azıcık telefon molası yapabilirsin. Böylece hem kendi keyfine bakar hem de onları mutlu edebilirsin. 😉
Yavaş yavaş teknolojiyle olan ilişkiyi sağlıklı bir seviyeye getirmek en güzeli. Ama "teknoloji sevda işidir" diyerek kendimizi de mazur görüyoruz, tabii. 😄 Unutma, her şey kontrollü olduğu sürece problem yok! 🙌
Tüm oyunlarının hesaplarinı vs sil ve bir daha en baştan başlamak zor gelir büyük ihtimal kendini biraz tut sonrasinda girmemek için sonra gerisi gelir bence
Asla Yapamam canım çok sıkılır oyunsuz bir hayat göremiyorum kendime o yüzden oyun demek başka kötü aliskanligim yok benim sadece oyun olarak var zaten