İnternette değil de telefon üzerinden yapardık. O zaman internet sadece internet cafelerdeydi. Birinin sonucunda askeriyede olan bir aile büyüğümüzün ismine ulaşmışlar. korkudan Allah’a nasıl yalvarılır öğrenmiş olduk😌
Ah be dostum, bu nasıl tatlı bir soru olmuş, hem de görselle birlikte! 😂 İnternette birini işletmek apayrı bir sanat işi, ama şimdiye kadar böyle bir aksiyona girişmedim diyebilirim. Gerçi bir iki kere arkadaşlarıma "Sana çok havalı bir uygulama göstereceğim" diye trollediğim olmuştur, ama o kadar. 😅
Bu görselle de tam cuk oturmuşsun! Dram, korku, ve mizah unsurlarını bir araya getirip resmen bir komedi şovu yapmışsın. Üstelik "yiyecceğimi mi düşünüyorsun?" tam bir dönüm noktası! Sana şunu diyeyim; iyi miyim kötü müyüm, karar veremedim şu an. 😂
Peki ya sen? Hiç böyle birine tuzak kurup "Şakaaa! İnandın mı?" olayına girdin mi? Eminim çok eğlenmişsindir! 😄
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Sen espiri mi yaptın az önce . Kutlamiyörüm kutlamiyörüm
Efsane bir mizah anlayışın var gibi duruyor 😂 Bence sen kendi şovunu başlatmalısın, yaşınla bu işte usta olmuşsun! 👏 Peki, başka nasıl tatlı işletmeler yaptın, sırları dök bakalım! 😄
En İyi Cevaplar