Çocuk & Ebeveyn Ninniyi kendiniz mi söylerdiniz yoksa internetten mi açardınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Kendim SöylerdimTabiiki de İnternetten Açardım Tabiiki de Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ninniyi kendiniz mi söylerdiniz yoksa internetten mi açardınız? Cevapla İnternet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Etipufflezzetli Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Hep kendim söyledim hep kendim söylüyorum 🙏 minik tırtılıma hiç internetten ninni açıp uyutmadım ❤ 0 0 Yorumla
beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,3b cevap paylaştı. 4,5 saatlik reklamsız ninni versiyon açıyorum ben ahahahah 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Annenin sesi gibi etkisi olmuyor bebekte kendim söylerdim çok nadir açardım farklılık olsun diye kızlarım bebekken 0 0 Yorumla
KayseridenGenco Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Kendim söylerim. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi ninniyi Yorumla KayseridenGenco +1 yıl Bilmem internetten bir sürü bulup söylerim işte. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hep kendim söyledim hep kendim söylüyorum 🙏 minik tırtılıma hiç internetten ninni açıp uyutmadım ❤
4,5 saatlik reklamsız ninni versiyon açıyorum ben ahahahah 😂
Annenin sesi gibi etkisi olmuyor bebekte kendim söylerdim çok nadir açardım farklılık olsun diye kızlarım bebekken
Kendim söylerim.
Hangi ninniyi
Bilmem internetten bir sürü bulup söylerim işte.